شناسهٔ خبر: 57745309 - سرویس سیاسی
منبع: عصر ایران | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش: برای آلودگی هوا فکری کنید؛ دانش آموزان نباید «تعطیل» باشند / همه به ما به خاطر تعطیلی اعتراض می‌کنند

ما هم در دوران کرونا و هم این ایام، تابع تصمیم دوستان ذی ربط هستیم و این موارد را اعلام می‌کنند؛ اما ما قلبا ناراحت هستیم.

صاحب‌خبر -

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه درخواست می‌کنم برای آلودگی هوا فکری کنند؛ دانش آموزان ما نباید تعطیل باشند، چراکه از تحصیل و تربیت موثر محروم می‌شوند گفت: همه هم به ما اعتراض می‌کنند که چرا مدارس تعطیل است در حالی که ما هم در دوران کرونا و هم این ایام، تابع تصمیم دوستان ذی ربط هستیم که این موارد را اعلام می‌کنند؛ اما ما قلبا ناراحت هستیم.

 یوسف نوری در حاشیه نشست ارائه و نقد الگوی اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد در پاسخ به پرسشی مبنی بر امکان برگزاری کلاس‌های جبرانی برای جبران تعطیلی‌ها به دلیل تداوم آلودگی هوا باتوجه به اینکه همه دانش آموزان دسترسی به اینترنت و شاد ندارند اظهار کرد: معلمان ما در دوران کرونا هم با هزینه‌های خودشان زحمت کشیدند و کلاس برگزار کردند و رهبری هم از آنها قدردانی کردند.

وی افزود: اما به طور کلی درخواست می‌کنم برای آلودگی هوا فکری کنند. دانش آموزان ما نباید تعطیل باشند، چراکه از تحصیل و تربیت موثر محروم می‌شوند. همه هم به ما اعتراض می‌کنند که چرا مدارس تعطیل است. در حالی که ما هم در دوران کرونا و هم این ایام، تابع تصمیم دوستان ذی ربط هستیم و این موارد را اعلام می‌کنند؛ اما ما قلبا ناراحت هستیم.

رایزنی با دولت برای تخصیص اعتبار جهت تامین تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند

وی با بیان اینکه نمونه تدریس‌ها در شاد گذاشته شده و معلمان با دانش آموزان به صورت انفرادی در ارتباط هستند تا رفع اشکال کنند گفت: یک علت عقب ماندن بچه ها به دلیل نداشتن وسایلی است که با آن ارتباط برقرار می کنند. در دولت مطرح می کنیم ببینیم می توانیم برایش اعتباری بگیریم یا خیر.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یک سال از ورود ما به وزارت آموزش و پرورش می گذرد اظهار کرد: همکاران اقدامات مناسبی در راستای اجرای سندتحول بنیادین انجام داده‌اند که از جمله آنها می توان به آسیب‌شناسی عدم اجرای سند تحول بنیادین و تنظیم یک برنامه راهبردی برای اجرایی سازی آن اشاره کرد.

نوری افزود: پیشنهاد شده که این برنامه ها در معرض نقد کارشناسان قرار بگیرد و از این طریق مشارکت داشته باشیم چرا که بدون شک تضارب آرا و اختلافی که میان افراد وجود دارد می تواند به هم افزایی و وفاق در اجرای سندتحول بنیادین بیانجامد.

ارزیابی مدارس در قالب «رتبه‌بندی مدارس»

رتبه‌بندی معلمان مصداق اجرای سند تحول است

وی با بیان اینکه سند مدرسه‌ای سند تحول بنیادین در دست تدوین است گفت: براین اساس مدارس به تدریج وارد چرخه دستیابی به شاخص‌های سند تحول خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تلاش می کنیم تا پایان برنامه هفتم توسعه همه مدارس در جریان سند تحول بنیادین قرار گرفته و ارزیابی مدرسه‌ای در قالب رتبه‌بندی مدارس انجام شود.

نوری با تاکید بر اینکه ستاد آموزش و پرورش باید به این باور برسد و بخواهد سند را اجرا کنند عنوان کرد: تصویب قانون نظام رتبه بندی معلمان نیز مصداق سند تحول بنیادین است که هم افزایش کیفیت آموزش و هم اصلاح نظام پرداخت را به دنبال داشت.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم سند اجرایی شود آموزش و پرورش باید دغدغه‌ ملی باشد، از دانش آموزان و معلمان گرفته تا نهادهای مردمی و رسانه باید به این امر ورود کنند تا این کار به سرانجام برسد. ما دست نیاز به سوی همه دراز می‌کنیم تا این دغدغه ملی ایجاد شود.