شناسهٔ خبر: 57010418 - سرویس اجتماعی
منبع: افکارنیوز | لینک خبر

افزایش التهاب بدن با مصرف اسید چرب امگا۶

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پروبیوتیک‌ها منابع غذایی فرا ویژه‌ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آن‌ها را افزایش می‌دهند و باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش و همچنین افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی‌های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و… می‌شوند.

صاحب‌خبر -

یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، گلاله اصغری، متخصص تغذیه از روغن کلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا ۳ نام برد و گفت: امگا ۳ ضد التهاب است و بلوک آبشار التهابی در بدن، از جمله وظایف امگا ۳ است.

 

اصغری بیان کرد: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد که زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد. بر هم خوردن تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶، باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پروبیوتیک‌ها منابع غذایی فرا ویژه‌ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آن‌ها را افزایش می‌دهند و باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش و همچنین افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی‌های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و… می‌شوند.

او ادامه داد: پروبیوتیک‌ها در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی هم نقش دارند؛ هر چه تعداد باکتری‌های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آن‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

اصغری گفت: حبوبات و لبنیات با چربی‌های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باکتری‌های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیک‌ها فراهم می‌کنند.

افزایش التهاب بدن با مصرف اسید چرب امگا۶

وی تاکید کرد: سیر و پیاز با داشتن ماده‌ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس‌ها و قارچ‌ها افزایش می‌دهند. توصیه می‌شود به اشکال مختلف از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده شود.