وی با بیان اینکه نانوایان حلقه آخر توزیع آرد محسوب میشوند، خاطرنشان کرد: «نانوایان در گرانی نان و کاهش کیفیت آن همواره مقصر جلوه داده میشوند، این در حالی است که در کیفیت نان، کیفیت گندم و آرد مهمتر از نانوایان است.»
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در پایان و در پاسخ به این پرسش که آیا این امکان برای نهادهای نظارتی وجود دارد که تشخیص بدهند نانوا از آرد دولتی یا آرد آزاد برای طبخ نان استفاده میکند، بهعبارتی دیگر ممکن است نانوایی آرد دولتی بگیرد؛ اما با نرخ آزاد نان بپزد و بفروشد؟ گفت: «اتحادیه بنر آبیرنگ برای نانوایان با آرد دولتی و بنر زرد رنگ برای نانوایان با آرد آزاد را طراحی و در اختیار نانوایان قرار داده و همین مساله امکان تخلف در این واحدها را کاهش داده است.»