به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، در حالی در آخرین روز کاری بازار سرمایه در سال ۱۴۰۰ و در دهمین روز پذیرهنویسی سهام سرخابیها، این عرضه تکمیل و همه سهام تعیین شده که معادل ۱۰ درصد سهام ۲ باشگاه بود، به فروش رسید که مطابق قوانین بازار سرمایه نماد این دو باشگاه متوقف شد.
بر این اساس پس از این مرحله، تسویه و پایاپای وجوه انجام میشود و پول حاصل از پذیرهنویسی سرخابیها به حساب این دو باشگاه که مسدود است واریز و نامهای از بانک به سازمان بورس ارائه میشود و این سازمان هم مجوز ثبت افزایش سرمایه را به اداره ثبت شرکتها میدهد و بعد از ثبت به شرکت سپرده گذاری مرکزی عودت و سهام به افرادی که در این پذیرهنویسی شرکت کردهاند، تخصیص داده شده و نماد آنها بازگشایی میشود.
شایان ذکر است در جریان پذیرهنویسی سرخابیها در سال گذشته، حدود ۳۲۰ هزار نفر سهام باشگاه پرسپولیس و ۲۸۶ هزار نفر سهام باشگاه استقلال را خریداری کردند.
همچنین در باشگاه استقلال، افراد حقوقی ۲۸۰ میلیارد تومان معادل ۷۸ درصد سهام و سهامداران حقیقی ۷۹ میلیارد تومان معادل ۲۲ درصد افزایش سرمایه را خریداری کردند.
این در حالی است که در باشگاه پرسپولیس، افراد حقوقی ۲۶۱ میلیارد تومان معادل ۷۴ درصد و افراد حقیقی ۸۹ میلیارد تومان معادل ۲۵ درصد افزایش سرمایه را خریداری کردند.
این گزارش میافزاید: در جریان این پذیره نویسی در شرایطی اقبال زیادی از سرمایهگذاران و هواداران صورت نگرفت که سقف شرکت در افزایش سرمایه برای افراد حقوقی به صورت مستقیم و برای افراد حقیقی در قالب سبدهای سرمایه گذاری تا سقف ۳۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این باعث شد سهام به فروش برسد و افزایش سرمایه تکمیل شود.