به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ ، علوم اعصاب در ایران سابقهای دیرینه دارد و به قرن سوم پیش از میلاد باز میگردد.
این گزارش حاکی است؛ در کتابهای طب سنتی ایران نامهای مختلفی برای حملات تشنجی وجود دارد.
برخی از این توصیههای غذایی برای مبتلایان به صرع به شرح زیر است:
_ مصرف دارچین، مشک و هرچیز خوشبو و معطر.
_ نوشیدن سکنجبین که در زمستان با آب گرم و در تابستان با آب سرد نوشیده شود.
_ مصرف نان تهیه شده از گندم سفید و مناسب.
_ مصرف گوشت جوجه، گنجشک، بزغاله، آهو، کبوتر.
_ مصرف تخم مرغ، عسل، انجیر و گردو و پسته.
_ پرهیز از نوشیدن آب یخ پس از استحمام.
_ پرهیز از خوردن گوشت گاو و گوسفند و بز و ماهی.
_ پرهیز از مصرف شیرینی و چربی.
_ پرهیز از مصرف سبزیها به ویژه کرفس.
_ پرهیز از شلغم، ترب، کلم و هویج.
طبق این گزارش، امروزه مشخص شده که تغذیه نقش مهمی در بروز بیماریها و حتی پیشگیری از آنها دارد و توصیه ها و پرهیزات غذایی گفته شده میتواند شباهتها یا تضادهایی با رژیمهایی داشته باشند که امروزه در مبتلایان به صرع، بیشتر توصیه میشود.