شناسهٔ خبر: 51849410 - سرویس سیاسی
منبع: مثلث | لینک خبر

تقلا برای کشاندن اغتشاشات قزاقستان به داخل ایران!

جهان نیوز نوشت: فرماندهان فتنه آینده، بیش از ۱۰ سال است که با پایه‌گذاری طرح ایجاد «فتنه اقتصادی» قصد دارند در یک حالت الگویی، آنچه این روزها در قزاقستان شاهد آن هستیم را به داخل ایران اسلامی بکشانند.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • قرار عاشقانه سردار آزمون و مهناز افشار لو رفت

  • بهترین بازیگر زن سینمای ایران کیست؟

  • اجرای عاشقانه صبا راد و همسر خواننده اش | جنجال صبا راد در اجرای زنده

  • ادعای جنجالی احمدی‌نژاد درباره بازیگران قبل از انقلاب

  • اتفاق وحشتناک در زندگی خصوصی سام درخشانی | گریه های سام درخشانی برای دخترش

جذابترین ها
  • عکس لو رفته از دختر مهناز افشار بغل سردار آزمون؛سلفی عجیب لیانا

  • دستور فوری برای حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها

  • لیلا بلوکات ازدواج کرد؟عکس لیلا با حلقه ازدواج و تیپ زرد قناری

  • شرایط وام ازدواج آسان شد|۵۰۰ میلیون تومان برای زوج ها

  • تفریح مردانه زن مهدی قایدی

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

حسن رسولی، از رجال اصلاح‌طلب و عضو شورای شهر سابق تهران اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا گفته است: حوزه کارکردهای جریانات سیاسی در سال‌های اخیر، بیش از پیش تضعیف شده‌اند. نهاد جریان‌ساز فعال در کشور، به دنبال آن است تا نهادهای انتخابی را از حیز انتفاع خارج کند که به نظرم در انجام این کار نیز به نتیجه رسیده است. من دلیل دوری از سیاست و سیاست‌گریزی مردم را، مجموعه فشارهای اقتصادی، افزایش نارضایتی مردم از وضع موجود و درگیر بودن با مشکلات معشیتی روزمره‌شان می‌دانم.

او تصریح می‌کند: "به نوعی می‌شود گفت، مردم از شدت نارضایتی، با حوزه سیاست و سیاستمردان قهر کردند"!

این فرد همچنین درباره سؤال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه گفته می‌شود اولویت مسئولان، مردم نیستند، اظهار می‌کند: هر نظام سیاسی بر مبنای ایدئولوژی مخصوص خودش به حیاتش ادامه می‌دهد. امکان ندارد نظام سیاسی برای ادامه حیات خود فاقد اهداف ایدئولوژیک باشد. به نظر این قاعده درمورد ایران هم می‌تواند قابل تطبیق باشد. اما آنچه سوال است نسبت جهت‌گیری‌های ایدئولوژیک با جهت‌گیری‌های منتهی به تامین و افزایش منافع ملی است. نقطه تعادل و توازن محل بحث است. آنچه امروز در گفت‌وگوهای غیررسمی نسل جدید شاهد هستیم و حتی در محافل سیاسی به صورت بی‌پرده گفته می‌شود، بخش قابل توجهی از جهت‌گیری‌های سیاسی کشور در حوزه سیاست داخلی و بین‌المللی، بیشتر به سمت اهداف ایدئولوژیک است تا منافع ملی. 

رسولی می‌افزاید: به عنوان مثال به اندازه‌ای که امروز حاکمیت، با صرف اعتبارات هنگفت بر تداوم حجاب اجباری پافشاری می‌کند، در مقایسه با این جهت‌گیری ایدئولوژیک، کمترین توجه را به مسائل واقعی و اساسی‌تر که زیر پوست جامعه مانند فقر، بیکاری و طلاق در جریان است، دارد. یا به نظر می‌رسد در حوزه سیاست خارجی، جهت‌گیری مجموعه حاکمیت که شامل همه ظرفیت‌های سیاسی کشور از جمله اصولگرایان و اصلاح‌طلبان است، به اندازه‌ای که در پیمودن راهبردهای خود در عرصه جهانی به اهداف ایدئولوژیک توجه و تمرکز داشته به منافع ملی کشور کمتر توجه کرده است.

* دقت شود که حتی اگر ایران اسلامی در رده ناامن‌ترین، گرسنه‌ترین و ضعیف‌ترین کشورهای جهان هم بود اما این اظهارات از سوی یک رجل سیاسی درباره آن مصداق سیاه‌نمایی و خیانت بود.

کما اینکه می‌بینیم در کشورهایی که امروز با معضلاتی مثل جنگ، گرسنگی، اغتشاش، ‌فقر مطلق گسترده و بحران بیکاری مواجه‌اند؛ هیچیک از رجال سیاسی این کشورها به خود اجازه نمی‌دهند که مثلا ابراز کنند مردم قهر کردند و یا سیاست‌مداران ما به فکر مردم نیستند و ایدئولوژی برایشان مهمتر است!

در شناخت بیشتر محتوا و سابقه اظهارات رسولی باید دانست که "فرماندهان فتنه آینده" بیش از ۱۰ سال است که با پایه‌گذاری طرح ایجاد "فتنه اقتصادی" قصد دارند در یک حالت الگویی، آنچه این روزها در قزاقستان شاهد آن هستیم را به داخل ایران اسلامی بکشانند.

ایجاد این فتنه البته با توجه به قابل حل بودن مشکلات اقتصادی معمولی ایران و نیز با توجه به مثبتاتی مثل نان و مالیات و سوخت ارزان در ایران، کاری بسیار صعب است که البته رجال هسته سخت اصلاحات به همین دلیل قصد دارند تا با "القائات" نسبت به ایجاد فتنه اقدام کنند.

القائات و سیاه‌نمایی‌هایی مثل ادعای قهر مردم، ادعای شیوع گرسنگی، ادعای بحران بیکاری و ادعای تقدم ایدئولوژی بر مردم و نیز تقدم حجاب بر فقر در نزد مسئولان جمهوران اسلامی!

این حرف‌ها اما در حالی است که هیچ عقل سلیمی حاضر نیست در کشوری که شاهد تشییع میلیونی شهید سلیمانی بود ادعای قهر مردم را مطرح کند.

و یا ایضا آقایان می‌دانند که نرخ بیکاری در ایران تک‌رقمی شده اما حتی حاضر به تکرار سخنان دوستان خود هم نیستند که بیکاری فعلی در ایران یک "بیکاری شیک" است نه بیکاری واقعی.

بماند که نظر آقای رسولی در موضوع بهتر بودن رتبه ایران در شاخص فقر مطلق نسبت به انگلستان و اسپانیا روشن نیست و چرا چنین چیزی هرگز در لسان و قلم رجال اصلاحات دیده نمی‌شود؟

ادعاهای رسولی در حالی است که مقام معظم رهبری در پیام اخیر خود به مناسبت تشییع شهدا در روز شهادت حضرت فاطمه(س) تأکید کردند: "تقارن تشییع پیکر این مسافرانِ به خانه‌ برگشته، با روز شهادت صدیقه‌ی طاهره سلام‌الله‌علیها مبشّر ابدیّت یاد و خاطره‌ی آنان و مژده‌بخش خیر کثیری است که از ناحیه‌ی آنان برای کشور امام زمان روحی‌فداه فراهم خواهد آمد ان‌شاءالله. "

جمله‌ای راهبردی که البته اخبار و ارقام نیز طلیعه بروز آن "خیر کثیر" را تأیید می‌کند. اخبار و ارقامی مثل بسط هژمونیک سیاسی و اقتصادی ایران از شرق دور تا غرب و سواحل مدیترانه، امنیت‌بخشی به کشور از فتنه داعش و آمریکا، تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری در ایران، افزایش شاخص رشد اقتصادی کشور (تولید ناخالص داخلی) ‌ طبق اعلام صندوق بین‌المللی پول، ثابت ماندن نرخ مالیات و سوخت برای مردم و نیز قرار داشتن ایران در ردیف سیرترین کشورهای جهان.

آقای رسولی و دوستان ایشان برای کشاندن اغتشاشات اقتصادی قزاقستان به داخلی ایران و ایجاد "فتنه اقتصادی" راه سختی در پیش دارند...