شناسهٔ خبر: 47668573 - سرویس سیاسی
منبع: تسنیم | لینک خبر

مهرعلیزاده در دومین مناظره انتخاباتی: میانگین سن دولتم ۴۵ سال خواهد بود/ مناظره جایگاه ریاست جمهوری را تنزل داد

محسن مهرعلیزاده کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در مورد کرونا دولت بسیار کوتاهی کرده است. وزیر کشور باید بخش خصوصی را فعال و واکسن را به موقع وارد می‌کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن مهرعلیزاده کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در دومین مناظره انتخاباتی که عصر امروز با موضوع مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در صدا و سیما برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه اگر شما رییس‌جمهور شدید چه روشی در حوزه برجام در پیش خواهید گرفت؟ گفت: همانطور که فرمودید بر اساس سیاست‌های نظام به دلیل بدعهدی‌های آمریکا و مقاومت جانانه مردم ایران، توطئه‌های آنها به باد داده شده و مواضع جمهوری اسلامی ایران درست است. باید با قدرت در مذاکرات حاضر شویم تا حقوق مردم را برگردانیم و همه تصمیم‌گیران در همه نهادها باید همکاری کنند تا برجام اجرایی شود.

وی در ادامه عنوان کرد: من نکته‌ای در خصوص حرف‌های آقای رئیس دارم. جناب آقای رئیسی فرمودند دفعه گذشته بداخلاقی‌هایی صورت گرفت و ایشان در این جلسه از حق خودشان استفاده نمی‌کنند. آقای رئیسی فرمودند آذری‌زبان‌‌ها به ایشان زنگ زدند و دلجویی کردند. من فکر نمی‌کنم آذری‌زبان‌ها به ایشان توهین کرده باشند. اول اینکه آذری‌زبانی اینجا نیست که به ایشان توهین کرده باشد. دوم اینکه ما آذری‌زبان نداریم و در اقصی نقاط کشور ترک زبان‌ها زندگی می‌کنند.

مهرعلیزاده با اشاره به رئیسی گفت: با توجه به اینکه ایشان قاضی هستند باید دقت بیشتری کنند. اگر  بنده در خصوص مدرک تحصیلی آقای رئیسی مطالبی را عرض کردم مطلب حقی بود. آقای رئیسی از نظر کلاسیک شش کلاس درس خوانده‌اند و بعد دروس حوزوی که خوانده‌اند را معادل‌سازی کرده و از مدرسه عالی شهید مطهری دکترا گرفتند. به نظر بنده علم اقتصاد هم مانند سایر علوم دانش کلاسیک خودش را می‌خواهد.

مهرعلیزاده بیان کرد: اخلاق را باید در عمل جاری و ساری کنیم. صدا و سیما 5 دقیقه از فیلم انتخاباتی بنده را سانسور کرد و این بداخلاقی است. در نتیجه دیدید که مردم در فضای مجازی غوغا کردند و گفتند صدا و سیما که باید صدا و سیما ملی باشد، صدا و سیما عشقی شده است. سوالم از آقای رئیسی این است که آقای قاضی چرا فیلترینگ را در جامعه راه انداخته‌اید و پیامک‌هایی برای دختر خانم‌ها در مورد حجاب می‌فرستید.

 

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** باید برای همه مردم صندوق بیمه تکمیلی رایگان تشکیل دهیم

مهرعلیزاده در بخش دوم سخنان خود که نقد صحبت‌های دیگر کاندیداها بود، گفت: من در مورد راه‌حلی که آقای رئیسی در مورد کاهش فاصله طبقاتی دادند، معتقدم که این راه‌حل اصلاً کامل و تخصصی نیست و با وضعیت موجود تطابق ندارد.

وی افزود: در مورد کارگران هر سال باید حداقل حقوق آن‌ها افزایش دهیم و بعد با‌ آن‌ها چانه بزنیم و بعد هم کارگران همیشه از تورم عقب می‌افتند. البته در سال‌های اخیر قدری وضعیت حقوق کارگران بهتر شده است. در این حوزه اولین کاری که فکر می‌کنم باید انجام دهیم این است که موضوع سه‌جانبگی کارگر، دولت و کارفرما را سر و سامان دهیم تا کارگران بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.

 

مهرعلیزاده بیان داشت: هر چند وقت یکبار موضوع رتبه‌بندی بین دولت و مجلس پاس‌کاری می‌شود. در این حوزه یک ظلم آشکار به معلمان شده است و باید کاری کنیم تا معلمان نیز مانند اساتید دانشگاه وقتی میزان تخصص و تحصیلاتشان بالاتر می‌رود از مزایای شغلی بیشتری بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: اینجا در خصوص کول‌بران و سوخت‌بران نیز صحبت شد. به نظر من کول‌بران و سوخت‌بران یک قشر فراموش‌شده هستند. ما در کشور 7 میلیون سرپرست خانوار داریم که درآمد ثابت ندارند و در معیشت روزانه به نهادهای حمایتی و خیرین نیازمند هستند. از این بین 3 میلیون نفر هیچ معیشتی ندارند و باید برای آن‌ها صندوق درآمد پایدار ایجاد شود تا حداقل نصف دستمزد کارگران به آن‌ها داده شود.

مهرعلیزاده تاکید کرد: باید برای همه مردم صندوق بیمه تکمیلی رایگان تشکیل دهیم تا همه مردم از بیمه رایگان بهره‌مند شوند. مردم امروز از یک بیمه پایه بهره‌مند هستند، ولی فقط پاسخگوی دوا و درمان عادی است. اگر کوچکترین عمل جراحی برای مردم پیش بیاید باید تمام زندگی‌شان را بفروشند و آخر هم نتیجه نمی‌گیرند. موضوع بعدی پرستاران هستند. پرستاران در دوران کرونا هم از لحاظ کار و هم از لحاظ پرداخت اضافه‌کاری  آسیب دیدند. در این فاصله بار تربیتی بچه‌ها به دوش خانواده‌ها افتاد و دیدیم معلمین چه زحمتی کشیدند. ما باید آموزش و پرورش را برای غنی‌سازی و تربیت نیرو محیا کنیم.

 

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** سه ماهه مردم ایران را واکسینه می‌کنم

مهرعلیزاده در بخش سوم این مناظره گفت: باید فضاها آماده‌سازی شود تا معلولان عزیز احساس معلولیت نکنند و در جهت رشد آن‌ها برنامه ریزی کرد.

وی ادامه داد: در خصوص جوانان بارها صحبت شده است. اکنون 10 میلیون نفر جوان در سن ازدواج داریم که وضعیت‌شان مشخص نیست و بلاتکلیف‌اند. بایستی در نظر داشته باشیم که جوانان واقعیت‌های امروز جامعه بوده و صاحب آینده کشور هستند. ما بایستی سبک زندگی جوانان دهه 70 و 80 را بپذیریم. اگر دختر خانمی ذره‌ای موهایش بیرون باشد، نباید به او پیامک وحشت بدهیم. از آقای رئیسی که قاضی هستند،  انتظار داریم که در این مورد تذکر بدهند. عده‌ای در جامعه ایجاد رعب وحشت کرده و مردم را نگران می‌کنند. چهار جوان به پارک رفته و آب بازی می‌کنند و سپس آن‌ها را دستگیر می‌کنند. همین کار منجر به فرار نخبگان و نیروهای آینده کشور می‌شود.

مهرعلیزاده افزود: در مورد کرونا هم دولت بسیار کوتاهی کرده است. وزیر کشور باید بخش خصوصی را فعال و واکسن را به موقع وارد می‌کرد. بسیاری از شرکت‌های خصوصی داریم که می‌توانند بدون انتقال ارز به خارج از کشور، واکسن تولید کنند. 

مهرعلیزاده اضافه کرد: به مردم عزیزمان عرض می‌کنم، قیمت واکسن کرونا ماکسیمم 10 دلار است که به قیمت آزاد 200 هزار تومان می‌شود.

وی در انتقاد از وزارت بهداشت بیان کرد: اگر وزارت بهداشت دست از مافیا برمی‌داشت و در جهت اجازه دادن به واکسیناسیون مردم گام برمی‌داشت، تاکنون واکسن‌ها زده می‌شد. وزیر بهداشت به جای این که با پرستاران با شعر و شاعری مسئله را تمام و با مردم با قسم حضرت عباس رفتار کند، عمل کرده یا در خانه بنشیند و همان جا قسم حضرت عباس بخورد. آقایان سعی کنند جدی باشند. آن‌ها از مردم زندگی‌شان را گرفته‌اند. 

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد برنامه خود به عنوان رئیس جمهور آینده کشور اظهار کرد: برنامه من این است که اگر رئیس جمهور کشور شوم، قول می‌دهم که در عرض سه ماه، تمام مردم ایران واکسینه شوند و بخش خصوصی می تواند واکسن وارد کرده و کار را انجام دهد. 

مهرعلیزاده در پایان عنوان کرد: در مورد مهارت افزایی جوانان و بازنشستگان نیز برنامه دارم.

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 , ** میانگین سن دولتم 45 سال خواهد بود/ سه وزیر زن خواهم داشت

مهرعلیزاده کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش چهارم این مناظره در پاسخ به این سوال که "استفاده از دانش هسته‌ای و فناوری راهبردی در زندگی مردم معلوم  و محسوس نیست. برنامه شما برای توسعه این امر در زمینه‌های مختلف مانند پزشکی، کشاورزی و ... چیست؟" گفت: با توجه به اینکه به همت دانشمندان در چندین سال گذشته، دانش هسته‌ای و توسعه آن در زمینه‌های مختلف اعم از داروسازی، کشاورزی و زمینه‌های مختلف دیگر، انجام شده است. به نظر من باید انستیتوهایی به شکل کاربردی در این زمینه کار کرده و این دانش را بومی‌سازی کرده و در اختیار توسعه فناوری‌های کشور قرار دهند که این کار در انستیتوهای تحقیقاتی انجام خواهد شد.  

وی ادامه داد: شرط تداوم این امر، میدان دادن به جوانان و حفظ و فراری ندادن آن‌هاست. زیرا عمده این دانش در اختیار جوانان است که می‌توانند با کسب تجارب ذهنی بالا و تراوشات مثبت ذهنی این موفقیت را به دست می‌آورند که این امر با ایجاد انستیتوهای مختلف امکان‌پذیر خواهد شد.

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: اما مطلبی که در خصوص مسئله جوانان و بانوان باید عرض کنم این است که آن‌ها بخش عظیمی از کشور هستند که در طول سالیان گذشته، به دلایلی فشار روی آن‌ها بوده و نتوانستند از حقوق اجتماعی خود دفاع کنند. باید برای جوانان سازمان‌های مشخصی تشکیل شود. باید بانوان را در مراکز کارشناسی و مدیریتی به کار گرفت. 

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در دولت خود تصمیم گرفته‌ام که در هر استان، حداقل یک نفر از معاونان استانداران از میان بانوان باشد. در دولتم سه نفر از بانوان را به عنوان وزیر خواهم گذاشت و اگر مجلس موافقت نکند، این افراد را به عنوان معاون خود خواهم گذاشت تا بتوانیم تبعیض رواداشته شده برای بانوان را برطرف کنیم.

مهرعلیزاده در انتها افزود: من میانگین سن دولت خود را 45 سال تعیین کرده‌ام که برخی گفتند نمی‌شود اما به نظر من این اتفاق خواهد افتاد. افراد نخبه و باسواد و باتجربه را برای به دست گرفتن عنان کار به کار می‌گیرم.

 

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** مسکن مهر خیلی‌ها را صاحب خانه کرد

مهرعلیزاده در بخش پنجم این مناظره در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "محور اساسی حکمرانی ملی در فضای مجازی هر کشوری، ابرپروژه شبکه ملی اطلاعات است که در بسیاری از کشورهای مدعی جهان به اصلی انکارناپذیر تبدیل شده است. به نظر شما علل به سرانجام نرسیدن این ابرپروژه چیست؟" گفت: امروز اقتصاد، مسائل اجتماعی و فرهنگی در دنیا راه حل های معمولی ندارد. اقتصاد، حکمرانی، شهر و تمام سیستم هوشمند است. امروز شرکت هواوی 10 برابر کشورهای معمولی مانند ما درآمد دارد و در این زمینه ها کار می کند. باید فضا را بر جوانان برای کار در این زمینه باز کنیم. متاسفم از این که ما هنوز در گیر و دار اینترنت موجود هستیم. وزیر جوان خوشبختانه در دولت آقای روحانی خوب کار کرده است اما همچنان در مورد سهمیه گذاری و در عرصه فیلترینگ سختگیری می کنیم.

وی ادامه داد: آقای رئیسی در مورد اقتصاد فضای مجازی صحبت کردند. بله، درست است. معیشت و کار یک میلیون نفر در کشور در فضای مجازی است. بخش قابل توجهی از مردم و تجار، از طریق فضای مجازی درآمد دارند که به دلیل شلوغی های سال های گذشته و قطع شدن اینترنت، ضرر بسیاری دیدند؛ در مورد گفته آقای زاکانی باید بگویم که نباید مسائل را سیاه دیده و سیاه نمایی کنیم. در سال های  76 تا 84،  دولت اصلاحات آقای خاتمی را داشتیم که به پاکدستی، سریع العمل بودن و ایجاد عدالت اقتصادی در جامعه شهره هستند؛ یا مثلا مسکن مهر در دوره احمدی نژاد درست است که معیوب بود اما بسیاری را صاحب خانه کرد یا یارانه دادن ایشان در جامعه اثر داشت.

مهرعلیزاده در انتها اضافه کرد: یادش بخیر که در خرداد سال 84 ورزشکاران برای اعزام به مسابقات آماده می شدند و این دوران، خانم ها در استادیوم ها حضور داشتند که یادش بخیر. انشاءالله با رعایت اصل 15 قانون اساسی، این شوخی که من با آقای رضایی کردم نیز حل می شود.

** مناظره به محلی برای تنزل جایگاه ریاست جمهوری تبدیل شده است

مهرعلیزاده در جمع بندی صحبت‌های خود در بخش پایانی گفت: مردم شریف ایران می دانم خسته اید؛ خسته از تبعیض و سختی‌ها، خسته از فساد و رانت ها، خسته از توهین و تحقیرها و این همه خستگی نهال امید را در دل‌تان خشکانده و اعتماد را از وجود پر مهرتان سلب نموده است.

وی افزود: حتماً با خود می گویید این ها هم مثل قبلی ها هستند. حتماً با خود می گویید این ها هم در انتخابات می‌آیند و ادامه می‌دهند و بعد مردم را فراموش می کنند. حتماً با خود می گویید حتی اگر در ادعایشان صادق هم باشند مانند قبلی‌ها اجازه نمی‌دهند کار کنند و یا با خود می گویید این که چه کسی رای بیاورد چه فرقی می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر رای شما اثر نداشت چرا گزینه های ریاست جمهوری را محدود کرده‌اند. اگر رای شما اثر نداشت چرا ماه و خورشید و فلک را بسیج کرده‌اند تا یک نفر خاص رئیس جمهور شود و اگر رای شما اثر نداشت چرا دنبال انتخابات حداقلی و نتیجه مطمئن هستند. اگر منتقدان و نمایندگان سلایق مختلف بر اساس اطلاعات غلط و گزارش دروغ رد صلاحیت می‌شوند، اگر عطش قدرت عده ای را به ظلم و جفا به چهره‌‌های مطرح و محبوب مردم وا می‌دارد. اگر برای آن کسی که میخواهند رئیس‌جمهور شود کاندیداهای پوششی بدون سابقه اجرایی را می‌تراشند و بر خلاف شعار افزایش مشارکت تمامی اهرم‌های کاهش و مشارکت را به کار می بندند؟

وی ادامه داد: اینها برای این است که باز هم از تصمیم و رای هوشمندانه شما مردم می‌ترسند. آیا ندیدید که چگونه با تحکم با ما سخن گفتند؟ آیا ندیدید که به جای ارائه راهکار برای معیشت مردم می‌گویند تمام اقتصاددانان را به خط می کنیم؟ آیا ندیدید کاندیدای مستقل را تهدید می‌کنند که شما را ممنوع الخروج و محاکمه می کنیم؟ گویی مردم رعیت و اینها اربابشان هستند. گویی مردم سرباز و این‌ها امیرشان هستند. گویی مردم متهم و اینها قاضی شان هستند.

مهرعلیزاده عنوان کرد: امروز حتی این مناظره هم به محلی برای تنزل جایگاه ریاست جمهوری تبدیل شده است. می بینید به جای سوال از سیاست خارجی و تاثیر آن بر اقتصاد، به جای برنامه برای حل تحریم ها و راهکارها برای رسیدن به پیمان های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، به جای سوال از نحوه مدیریت کرونا و دیگر آلام این ملت از کاندیداها چه سوال هایی می‌کنند؟

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ملت بزرگ ایران در پیشگاه خداوند متعال با شما پیمان می بندم با ایجاد سامانه‌های شفافیت و ثبت و درج کلیه قراردادها و در دسترس قرار دادن آنها گردش آزاد اطلاعات توسعه آزادی های سیاسی از جمله آزادی بیان، تقویت مطبوعات و رسانه‌ها، مقابله با انواع فیلترینگ شرایط نظارت همگانی برای نهادهای مدنی همچون احزاب و مجامع صنفی در فعالیت‌های دولت را فراهم خواهم ساخت. با گنجاندن مطالبات و وعده های انتخاباتی در قالب لوایح قانونی پیشنهادی به مجلس ارتباط مداوم با اصحاب رسانه و خبرنگاران و ظرفیت نوین رسانه‌ای تقویت دولت الکترونیک، بهره جویی از گردش نخبگانی و هموار کردن راه تحرک نسل جوان و نخبه درون سیستم اداری شایسته سالاری در سپردن مسئولیت‌ها صرف نظر از جنسیت، قومیت و دین و مذهب به وعده هایش عمل خواهم کرد.

وی گفت: مانع زدایی از تولید، رونق کسب و کار و ایجاد درآمد خانوارها انجام برنامه‌های حمایتی به ویژه برای اقشار آسیب پذیر و 5 دهک پایین درآمدی و تامین درآمد پایدار برای آنان اصلاح نظام های مالیاتی بانکی و پولی بودجه و بازتوزیع درآمد به نفع گروه‌های فقیر و کم‌درآمد جامعه اقتصاد و معیشت و رفاه و شادابی جامعه را به شما عزیزان تقدیم خواهم کرد. بنا به فرمایش مولای متقیان و سرور عدالت طلبان کسب قدرت برای من جز برای جلوگیری از ظلم و استیفای حقوق مظلومان نخواهد بود.

انتهای پیام/