شناسهٔ خبر: 47130818 - سرویس گوناگون
منبع: رویدادایران | لینک خبر

طرز تهیه گردو پلو

صاحب‌خبر - گردو پلو، یکی از انواع غذا‌های معروف و خوشمزه شهرکرد است. این پلوی متفاوت و خوش طعم با مواد اصلی برنج، گردو و گوشت چرخ کرده آماده و تهیه می‌شود. می‌توانید برای طبخ این غذا هم از گوشت قرمز و یا از گوشت سفید و مرغ نیز استفاده کنید.
طرز طبخ گردو پلو بسیار راحت و آسان بوده و می‌توانید خیلی سریع این غذا را در منزل آماده و سرو کنید. طبخ این غذای مجلسی خوشمزه نیز برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی نیز بسیار عالی خواهد بود.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۳۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را با ۵ پیمانه آب خیس کنید.
یک پیاز را پوست کرده و رنده ریز کنید.
سپس آن را با گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها مخلوط و ورز دهید.
مخلوط گوشت را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از مخلوط گوشت در اندازه‌های گردو شکل درست کنید و در ماهی تابه با کمی روغن کوفته‌های گوشت را سرخ کنید.
گردو‌ها را در اندازه‌های مورد نظر خرد کنید و نیم ساعت در آب بگذارید تا نرم شود.
سپس یک پیاز را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
در یک ماهی تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید.
سپس کره، گردو، زعفران و زرشک را نیز اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
برنج را به صورت آبکش آماده کنید.
در کف قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.
سپس یک لایه برنج و بعد کمی از مخلوط گردو بریزید.
برنج و مواد گردو را تا تمام شدن مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید.
سپس درب قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
در آخر نیز برنج و کوفته‌های گوشت را در دیس سرو کنید.