شناسهٔ خبر: 46952942 - سرویس بین‌الملل
منبع: تسنیم | لینک خبر

دبیرکل جهاد اسلامی خواستار نشست اضطراری ملی برای مقابله با اشغالگران شد

«زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تمامی گروه‌های فلسطینی را به نشستی فوری برای توافق بر سر یک برنامه ملی جهت مقابله با رژیم صهیونیستی فراخواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: خواستار نشست ملی فوری برای توافق درباره برنامه ملی برای مقابله اشغالگران هستیم.

وی افزود: آنچه امروز رخ می‌دهد، تاکیدی بر این است که جهاد و مقاومت ضد دشمن حقیقت ثابتی است که نمی‌توان آنرا نادیده گرفت.

النخاله تاکید کرد: ملت با وجود تشکیلات توهمی نمایان شده در دستگاههای امنیتی و پلیس( نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین) همچنان تحت اشغال است.

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی(تشکیلات خودگردان) که در راستای همکاری امنیتی با دشمن صهیونیست حرکت می‌کنند در این توهم به سر می‌برند که شاید آنرا قانع کنند که به ما کشور و دولتی بدهند.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد کرد: تلاش برای همزیستی با اشغالگران از طریق انتخابات ، گویی که در آزادی کامل به سر می‌بریم ، ثابت کرده است که توهمات کاذبی است.

وی بیان کرد: یورش به مسجد الاقصی و تعدی به قدس و اقدامات شهرک نشینان صهیونیست در قدس اشغالی همگی ثابت می‌کند که ما همچنان تحت اشغال به سر می‌بریم.

یاد آور می‌شود که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان با ادعای اینکه رژیم صهیونیستی اجازه برگزاری انتخابات در قدس را نداده است، لغو انتخابات را به گردن تل آویو انداخت.

 

این در حالی است که بسیاری از ناظران و تحلیلگران پیش بینی کرده بودند که با توجه به شرایط نامطلوب محمود عباس و دودستگی در جنبش فتح و کم بودن شانس «محمود عباس» و دارو ودسته او، وی حربه اجازه ندادن رژیم صهیونیستی درباره انتخابات مجلس قانونگذاری در قدس را بهانه‌ای برای تعویق این انتخابات کند که این پیش بینی کاملا درست درآمد.

در این میان نباید از نقش رژیم صهیونیستی و آمریکا در این زمینه هم غافل شد که با توجه به انسجام حماس از به وجود آمدن شرایطی که به نفعشان نباشد هراس داشتند.

چندی قبل گزارش‌های رسانه‌ای از تماس تلفنی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و همتای صهیونیست او یعنی «گابی اشکنازی» با محوریت انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین، حکایت داشت و اینکه آنها به دنبال تعویق یا لغو این انتخابات به سبب پیروزی قطعی حماس و دودستگی جنبش فتح بودند.

«محمود عباس» هنگامی که خواستار برگزاری انتخابات سه گانه قانونگذاری، ریاستی و شورای ملی فلسطین شد، دچار اشتباهات محاسباتی شد و از کاهش محبوبیت خود و دودستگی داخلی میان جنبش فتح و در مقابل همدلی و انسجام رقیب خود یعنی حماس خبر نداشت.

در  واقع هدف محمود عباس با تعویق انتخابات سرو سامان دادن به اوضاع خود و خرید زمان برای شکستن ائتلاف میان «مروان البرغوثی» اسیر و «ناصر القدوه» عضو کمیته مرکزی فتح و خواهرزاده «یاسر عرفات» است.

برخی تحلیلگران اعلام کرده بودند که علت سفر چندی قبل محمود عباس به برلین هم معاینات پزشکی نبوده، بلکه رایزنی با «آنجلا مرکل» صدراعظم آلمان و راضی کردن او برای تعویق انتخابات بوده است زیرا اتحادیه اروپا 20 میلیون برای هزینه‌های برگزاری آن اختصاص داده به شرط اینکه در موعد مقرر برگزار شود.

کمیته‌های مقاومت فلسطین: پیمان «اوسلو» باید لغو شود

کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به اقدام محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان برای به تعویق انداختن انتخابات قانونگذاری فلسطین اعلام کردند: مشکل واقعی ما، پیمان اوسلو است. این پیمان باید لغو شود و رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته نشود.

این کمیته ضمن مخالفت با تعویق انتخابات  تاکید کرد: با به تعویق انداختن روند دموکراتیک مخالفیم زیرا به معنای تسلیم شدن در برابر خواسته رژیم صهیونیستی است.

انتهای پیام/