شناسهٔ خبر: 46598219 - سرویس اجتماعی
منبع: مهر | لینک خبر

با همکاری کمیته امداد و بسیج سازندگی؛

۲۰ هزار نفر در ۱۱ استان کشور در سال ۱۴۰۰ مشغول به کار شدند

با همکاری کمیته امداد و بسیج سازندگی ۲۰ هزار نفر در ۱۱ استان کشور در سال ۱۴۰۰ مشغول به کار شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت عبدالملکی معاون اشتغال کمیته امداد گفت: مسئله تولید در کشور، مسئله بسیار مهمی در زندگی مردم و جامعه است.

وی افزود: در راستای ارتقا و پیشرفت کشور نیاز به تولید و مانع زدایی داریم و باید برای تمام نیروی انسانی کار موجود در کشور شغل ایجاد نمائیم.

معاون اشتغال کمیته امداد اشاره کرد: برای تولید و صادرات محصولات تولیدی کشور، ایران با کشورهای همسایه از لحاظ سیاسی و فرهنگی بستر مناسبی دارد.

وی تصریح کرد: عواملی برای تولید بسیار پر اهمیت می‌باشد که شامل بازار است و در منطقه خاورمیانه به لطف خدا صادرات مناسبی داریم، و نیروی انسانی کارآفرین و کاری که در کشور حدود ۴۰۰ هزار نفر وجود دارند، عامل سوم تکنولوژی و فناوری است و می‌تواند بهره وری را بسیار بالا ببرد، عامل چهارم سرمایه است، عامل پنجم هم که اساس تولید می‌باشد، منابع طبیعی مثل نفت است.

وی افزود: مردم در تولید و اشتغال از طرف دولت تحریم شده اند، مثل اینکه ما در حوزه فناوری برق چه مشکلی داریم و برق جز سرمایه ملی کشور هست که باید در خدمت تولید بیاید؛ و در منابع طبیعی چه مانعی وجود دارد که نفت خام و مواد اولیه را به کشورهای اروپایی می‌دهیم.

او اشاره کرد: ایران دارای ذخایر هیدرو کربنی بسیاری است که می‌تواند این ذخایر را با عنوان مواد اولیه به پتروپالایشگاه های کشور بدهد تا چرخه تولید بچرخد.

عبدالملکی گفت: زمین‌های کشاورزی حاصلخیزی در سراسر کشور وجود دارد که برخی از آنها لم یزرع هستند و برخی می‌شود زراعت صنعتی را داخل زمین کشاورزان انجام داد. زمین‌های لم یزرع را می‌شود حتی به بلوک‌های صنعتی تبدیل کرد و هیچ ایرادی در توسعه اقتصاد ندارد.

وی افزود: بیست و سه میلیون هکتار زمین کشاورزی در کشور موجود است و نزدیک صد و بیست میلیون متر مکعب منابع آبی داریم که می‌توان در تولید محصولات کشاورزی به پیشرفت بزرگی برسیم.

عبدالملکی عنوان کرد: در بعد دیپلماسی سیاسی در حوزه صادرات محصولات تولیدی به عهده وزارت امور خارجه می‌باشد به طور مثال در روسیه، کشور ایران بازار بسیار بزرگی دارد که یک درصد آن فعلاً محقق شده است، اما متأسفانه دیپلماسی بسیار ضعیفی در این کشور داشتیم. در جهت پیشرفت صادرات نیاز داریم دیپلماسی سیاسی و اقتصادی وزارت امور خارجه قوت بگیرد.

وی افزود: در صنعت خودرو نیز مشکلات زیادی وجود دارد؛ صنایع خودرویی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان وام بانکی دارند که حدود ۳۰ درصد حاصل از فروش خودرو را باید به بانک پرداخت کنند و متأسفانه سهم فروش برای خودروسازان کلاً یک درصد است.

عبدالملکی در آخر اشاره کرد: به کمک بسیج سازندگی و بسیج اقشار سازمان بسیج مستضعفین، حتماً می‌توانیم در تولید و اشتغال و رفع مانع‌ها، قدم‌های مؤثری برداریم.