اعتمادآنلاین| نزدیک به یک سال پیش، شیوع ویروس کووید 19 در کشور ما باعث تعطیلی بسیاری از صنوف شد. از آنجایی که هر گونه تجمعی، احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میداد، علاوه بر مدارس، دانشگاه ها، ادارت و مراکز فرهنگی، ورزشگاهها و باشگاهها نیز تعطیل شدند و فعالیت غیرمجاز آنها باعث پلمب میشد.
اما حالا با کاهش روند این بیماری در کشور، هر یک از صنوف تک به تک فعالیت خود را از سر میگیرند، به طوریکه در حال حاضر بیشتر باشگاهها و ورزشگاه آغاز به کار کرده اند، اما هنوز تکلیف استخرها مشخص نشده است.
سرهنگ نادر مرادی گفت: در روزهای اخیر، صبحت از بازگشایی استخرها بر سر زبان افتاده است، اما تصمیم گیرنده اصلی در این باره ستاد ملی مبارزه با کروناست که در هفته جاری مقرر است برای این مسئله تصمبم گیری شود.
وی با اشاره به اینکه نظر پلیس در این باره چیست، افزود: پلیس تنها یک عضو این ستاد است و در این باره تمام اعضا باید نظرات خود را اعلام کنند تا تصمیمی اتخاذ شود.
این مقام انتظامی اظهار کرد: تصمیم گیری درباره بازگشایی مراکز تجمعی ارتباط مستقیمی با آمار مبتلایان به ویروس کرونا دارد.
سرهنگ مرادی بیان کرد: در هفتههای گذشته آمار فوتیها به دو رقم کاهش یافت و تصور میشود استخرها نیز باز شوند، اما در روزهای اخیر مجددا شاهد افزایش میزان مرگ و میر هستیم و دوباره باید بررسیهای صورت گیرد.
رییس پلیس اماکن عمومی پایتخت گفت: هر چقدر آمار مبتلایان و میزان مرگ و میر کاهش یابد، محدودیتها نیز تک به تک برداشته میشوند که بازگشایی استخرها نیز به آمار بستگی دارد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر استخرها شروع به فعالیت کنند، نحوه نظارت بر اجرای پروتکلهای چگونه خواهد بود، افزود: وزارت بهداشت در این امر دخیل است و نظارت امور بهداشتی بر عهده آنها خواهد بود. پلیس به عنوان نیروی پشتیبان در صورت نیاز وارد عمل میشود.
همچنین مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا در گفتوگو با میزان گفت: آب استخر به تنهایی سبب ابتلا به ویروس کووید 19 نمیشود چرا که به آن مواد ضدعفونی کننده میزنند و کلر موجب نابودی این ویروس میشود، اما باید مراقب رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی بود.
منبع: میزان