طرز تهیه ماهی سالمون رستورانی گریل شده با سس مخصوص پرتقال در فر یا ماهیتابه را در ادامه بخوانید.
مواد لازم
فیله ماهی سالمون: ۶۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ تا ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
پوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
توجه داشته باشید که این مواد اولیه به منظور پخت ماهی سالمون برای ۳ الی ۴ نفر در نظر گرفته شده است. همچنین، برای آمادهسازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه و برای انجام مراحل پخت نیز ۴۵ دقیقه تخمین زده شده است.
طرز تهیه
فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
فیلهی سالمون را بشویید و درون یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس فیلهها را کاملا خشک کرده و در هر دو طرف فیلههای ماهی، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
آب پرتقال را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. زمانی که میزان آب پرتقال به نصف رسید، یعنی غلیظ شده است و در این زمان، میتوانید آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
به آب پرتقال، زنجبیل تازه رنده شده، سرکه بالزامیک و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده و آنها را باهم مخلوط کنید.
روی سینی فر یک فویل با اندازه مناسب، قرار دهید و روی فویل را نیز با استفاده از کمی روغن، چرب کنید.
فیلههای ماهی سالمون را داخل سینی فر و روی فویل بچینید.
روی فیلهها سس پرتقال بریزید و سینی را درون فر قرار دهید.
پس از گذشت ده دقیقه سینی را از فر خارج کنید و مجددا روی فیلههای ماهی، سس پرتقال بریزید.
گریل فر را روشن کرده و مجددا فیلهها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح آنها کمی طلایی شود. حرارت فر و مدت زمان مدنظر خود را کنترل کنید تا فیلهها خشک نشوند.
پس از آن، ماهی سالمون با سس مخصوص پرتقال شما آمادهی سرو است. شما میتوانید آن را با سبزیجات پخته میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان.
فوت و فنها و نکات مهم
*برای پخت این روش از ماهی سالمون، میتوانید مقداری از سس پرتقال را نگه داشته و هنگام سرو آن را روی فیلههای ماهی بریزید. در این صورت ماهی حالت مرطوبی دارد و طعم آن خوشمزهتر خواهد بود.
*همانطور که گفته شد، این مقدار ماهی برای حدود ۳ نفر یک غذای کامل محسوب میشود. در صورتی که ماهی را همراه با برنج سرو میکنید، این مقدار برای ۴ نفر نیز میتواند مناسب باشد.
*میزان ترشی و یا ملسی سس این دستور کاملا سلیقهای میباشد و به ذائقه افراد بستگی دارد. به همین دلیل، میزان نمک، فلفل و حتی سرکه کاملا به خودتان بستگی دارد؛ حتی هستند افرادی که به طعم شیرینی علاقه دارند و داخل سس پرتقال اندکی شکر اضافه میکنند.
*همچنین، شما میتوانید پخت این دستور را درون ماهیتابه امتحان کنید. برای این منظور داخل ماهیتابه اندکی روغن بریزید و سپس ماهیهای سالمون را همراه با سس پرتقال درون ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت سرخ شوند. در حین پخت، ماهی را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شده و سرخ شوند.
∎