شناسهٔ خبر: 4464248 - سرویس ورزشی
منبع: فارس | لینک خبر

جام جهانی کشتی آزاد - آمریکا

توکلیان: آزادکاران شرایط مطلوبی دارند/ حریفان با تمام سرمایه‌هایشان به آمریکا آمده‌اند

مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: آزادکاران در شرایط مطلوبی به سر می‌برند و آماده رویارویی با حریفان هستند.

صاحب‌خبر -

امیر توکلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط آزادکاران برای حضور در جام جهانی و رویارویی با تیم بلاروس در نخستین دیدار گفت: خوشبختانه بچه‌ها برای وزن کشی مشکلی نداشتند و به راحتی سر وزن رسیدند.

وی ادامه داد: آزادکاران در شرایط مطلوبی به سر می‌برند و آماده رویارویی با حریفان هستند. رضا یزدانی هم روز گذشته تمرین خوبی را با آلکسی شیماروف برگزار کرد و خوشبختانه مشکل خاصی نداشت. سایر بچه‌ها هم مشکلی ندارند و تمرین خوبی را برگزار کردند.

مربی تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: آمده رقابت با حریفان هستیم و مشکلی نداریم، تیم‌های حریف هم با تمام سرمایه‌هایشان به آمریکا آمده‌اند و نمی‌توان هیچ حریفی را دست کم گرفت. ما هم با تمام قوا به میدان خواهیم رفت تا سربلند از این میدان خارج شویم.

به گزارش فارس، چهل‌وسومین دوره رقابت‌‌های جام جهانی کشتی آزاد در حالی از بامداد فردا (یکشنبه) به میزبانی لُس آنجلس آمریکا آغاز می‌شود که تیم کشورمان به عنوان مدافع عناوین قهرمانی سه دوره گذشته این مسابقات از شانس‌های اصلی کسب عنوان قهرمانی در این دوره نیز محسوب می‌شود.

ترکیب تیم ایران در این رقابت‌ها به شرح زیر است:
57 کیلوگرم: حسن رحیمی و یونس سرمستی
61 کیلوگرم: ایمان صادقی و بهنام احسان‌پور
65 کیلوگرم: سیداحمد محمدی و مسعود اسماعیل‌پور
70 کیلوگرم: حسن یزدانی
74 کیلوگرم: مرتضی رضایی قلعه و پیمان یاراحمدی
86 کیلوگرم: میثم مصطفی جوکار و علیرضا کریمی
97 کیلوگرم: رضا یزدانی و محمدحسین محمدیان
125 کیلوگرم: کمیل قاسمی و پرویز هادی
سرمربی : رسول خادم

برنامه این مسابقات به شرح زیر است:
بامداد یکشنبه 23 فروردین:
ساعت 2:30: ایران – بلاروس
ساعت 6: ایران – ترکیه
بامداد دوشنبه 24 فروردین:
ساعت صفر (24): ایران – آذربایجان
ساعت 3:45: دیدار رده بندی
ساعت 5:15: دیدار فینال

انتهای پیام/م