به گزارش خبرگزاری تسنیم گروه استانها، بهنقل از پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان،گروهک تروریستی جیشالعدل که در ماهها و روزهای اخیر ضربات سنگینی را از سوی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای امنیتی متحمل شده بود، ترور 8 تن از مرزبانان نیروی انتظامی در روز گذشته(دوشنبه) بر عهده گرفت.
تروریستهای گروهک جیشالعدل در ساعت اولیه کمین گشت مرزبانی با شلیک سلاح آرپیجی، 3 نفر درجهدار و 4 نفر سرباز و نیز 1 نفر را با شلیک سیمینف به شهادت رساندند.
این گروهک اعلام کرد که این عملیات تروریستی توسط شاخهنظامی موسوم به «عبدالملک ملازاده»، تروریست معدوم، در عصر روز دوشنبه هفدهم فروردین ماه انجام گرفته است.
به گزارش تسنیم، علیاصغر میرشکاری معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته در گفتوگو با تسنیم ضمن تأیید این خبر اظهار داشت: نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در منطقه نگور حدفاصل میله مرزی 239 پایینتر از جکیگور با عوامل تروریستی که از داخل پاکستان وارد مرزهای ایران شده بودند، درگیر شدند. تروریستهای جیشالعدل در این اقدام کور پس از ورود از خاک پاکستان به داخل خاک ایران و درگیری با مأموران و شهادت نیروهای مرزبانی ایران اسلامی به خاک پاکستان گریختند.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از کشور پاکستان درخواست داریم در دستگیری تروریستها و تحویل آنان به ایران اقدام کنند و اجازه ندهند که خاک پاکستان جولانگاه اشرار و تروریستها شود.
انتهای پیام/ آ