شناسهٔ خبر: 43333388 - سرویس سیاسی
منبع: سرپوش | لینک خبر

بین الملل

آغاز رای‌گیری زودهنگام انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا/ تازه ترین نظرسنجی‌ها از انتخابات آمریکا

با شروع انتخابات زودهنگام در ایالات متحده آمریکا تا به حال بیش از ۱۰ میلیون آمریکایی آراء انتخاباتی خویش را در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به صندوق های رأی ریخته اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: بنابر بررسی های صورت گرفته تا دوشنبه شب حدود ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار آرای زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ آمریکا اخذ شده است.  این میزان از آراء با توجه به شیوع ویروس کرونا و اینکه رای گیری بصورت ایمیل یا پست صورت می گیرد، نسبت به انتخابات ۲۰۱۶ میلادی شمار بالایی را نشان می دهد.

بنابر منابع اطلاعات انتخاباتی دانشگاه فلوریدا تا دوشنبه نزدیک به ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار آمریکایی در انتخابات زود هنگام آرای خود را داده اند.

بنابراین گزارش این آراء مربوط به پنج ایالت، مینه سوتا، داکوتای جنوبی، ورمونت و ویسناکسین می باشد که رای دهندگان آمریکایی در رای گیری زودهنگام شرکت کرده اند.

رویترز نوشت: بررسی های به عمل آمده نشان می دهد این تعداد از آرای اخذ شده از این پنج ایالت در مقایسه با چهار سال گذشته که تا ۱۶ اکتبر ۲۰۱۶ درکل یک میلیون و ۴۰۰ هزار آمریکایی آرای خود را به صندوق انداخته بودند، ۲۰ درصد افزایش نشان می دهد.

تازه ترین نظرسنجی‌ها از انتخابات ۲۰۲۰؛ پیشتازی بایدن در دو ایالت کلیدی آمریکا

 تازه‌ترین نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد که جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در دو ایالت کلیدی ویسکانسین و میشیگان از دونالد ترامپ رئیس جمهوری و رقیب جمهوریخواه خود پیشی گرفته است.

انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

به گزارش سه شنبه ایرنا، ایالت های قرمز، آبی، میدان جنگ یا محل رقابت یا همان  ایالت چرخشی؛ این ها اصطلاحاتی هستند که این روزها و در اوج کمپین های انتخاباتی در آمریکا بسیار شنیده می شوند. ایالت های چرخشی در آمریکا ایالت هایی هستند که هیچ یک از دو حزب اصلی دموکرات وجمهوریخواه در آمریکا و نامزدهای آنان پشتیبانی قاطعی در آن ایالت ها ندارند تا بتواند به آرای مجمع گزینشگران آن ایالت اتکا کند. این ایالت‌ها به شدت مورد توجه کمپین‌های انتخاباتی در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا هستند چرا که پیروزی در این ایالت‌ها باعث پیروزی آنان در انتخابات می‌شود.

تازه ترین نظرسنجی روزنامه نیویورک تایمز و کالج سیِنا نشان می دهد بایدن در ویسکانسین با ۱۰ درصد اختلاف از ترامپ جلو افتاده و رقابت بین دو نامزد با اختلاف ۵۱ در مقابل ۴۱ درصد به نفع بایدن در جریان است.

در میشیگان این اختلاف دو نامزد ۸ درصد است و بایدن با ۴۸ درصد آرا در مقابل ترامپ با ۴۰ درصد آرا جلوتر است.

این نظرسنجی همسو با بیشتر نظرسنجی های چند وقت اخیر است که پیشتازی بایدن در هم در نظرسنجی های انجام شده در سطح ملی و هم ایالت های محل رقابت که در انتخابات سرنوشت ساز هستند، نشان می دهد.

در نظرسنجی روزنامه نیویورک تایمز و کالج سیِنا در سپتامبر (گذشته) بایدن با تنها ۵ درصد اختلاف در ویسکانسین از ترامپ جلوتر بود.

تارنمای سیاسی ریل کلیرپالتیکس که نتایج نظرسنجی ها را جمع آوری می کند اختلاف پیشتازی بایدن در ویسکانسن را به طور متوسط ۵.۵ و در میشیگان ۷ درصد عنوان کرده است.

ترامپ با اختلاف کم در انتخابات سال ۲۰۱۶میلادی در هر دوی این ایالت ها پیروز شد و اولین نامزد جمهوریخواه در چند دهه گذشته بود که این موفقیت را کسب کرد.

در هر دو ایالت ترامپ با جلب حمایت سفیدپوستان موفق به احراز آرا شد.

نظرسنجی روزنامه نیویورک تایمز و کالج سیِنا نشان می دهد که بایدن با اختلاف ۸ درصدی در بین رای دهندگان سفیدپوست در ویسکانسین از ترامپ جلو است و در بین رای دهندگان سفیدپوست در ویسکانسین با اختلاف یک درصد از ترامپ عقب است.

به طور کلی این نظرسنجی پیشتازی بایدن در شش ایالت چرخشی در آمریکا شمال میشیگان، ویسکانسین، پنسیلوانیا، مینه سوتا، آیووا و اوهایو را نشان می دهد. اختلاف پیشتازی ترامپ از هیلاری کلینتون نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ در این ایالت ها حدود ۲.۶ درصد بود اما نظرسنجی نیویورک تایمز و کالج سِینا این اختلاف را ۶ درصد به نفع بایدن اعلام کرده است.

این نظرسنجی از بین ۶۱۴ نفر از رای دهندگان احتمالی در میشیگان با حاشیه خطای ۴.۶ درصد و ۷۸۹ نفر از رای دهندگان احتمالی در ویسکانسین با حاشیه خطای ۴ درصد انجام شده است.

تحلیل فایننشال تایمز از نتایج نظرسنجی ها

روزنامه فایننشال تایمز درباره نظرسنجی ها نوشت: بایدن در چند هفته باقی مانده تا انتخایات آمریکا در متوسط نظرسنجی ها از ترامپ جلوتر است ولی  معدود دموکرات ها و کارشناسان انتخاباتی وجود دارند که تمایلی به پیش بینی پیروزی بایدن داشته باشند به ویژه این که آنها همچنان در شوک پیروزی غیرمنتظره ترامپ در مقابل هیلادری کلینتون درانتخابات سال ۲۰۱۶ بسر می برند.

آنها هشدار می دهند که حتی کوچکترین تغییری در میزان مشارکت رای دهندگان یا اوضاع می تواند نتایج را به نفع ترامپ تغییر دهد.

براساس پیش بینی جدید کمیته اقدام سیاسی حامی بایدن موسوم به «پراوریتیز یو اس ای» ۳۱۹ رای الکترال کالج ها به نفع «دموکرات» یا با «گرایش به دموکرات» و ۱۸۸ رای در «جمهوریخواه» یا «گرایش به جمهوریخواه» طبقه بندی می شود. نامزد ریاست جمهوری در آمریکا به ۲۷۰رای الکترال نیاز دارد.

نظرسنجی های ملی پیشتازی دو رقمی بایدن در مقابل ترامپ را نشان می دهند اما تحلیل فایننشال تایمز از داده های «ریل کلیر پالتیکس» نشان می دهد که بایدن با ۹ درصد اختلاف از ترامپ جلوتر است و او همچنین در چندین ایالت کلیدی که نقش مهمی در کسب آرای الکترال ها دارند با اختلاف کمتری از ترامپ جلو است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سوم نوامبر برابر با ۱۳ آبان برگزار می شود.