شناسهٔ خبر: 41728108 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان: دومین دوره طرح «احمدی روشن» در اصفهان اجرا می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان گفت: با راه‌اندازی طرح "احمدی روشن" در سال‌های اخیر مسائل و مشکلات اصلی کشور در هسته‌های نخبگانی مسئله محور بررسی و از این طریق ورود مستعدان برتر به مباحث کارآفرینی تسهیل شده است.

صاحب‌خبر -

منصور شریعتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، در زمینه راهکارها و برنامه‌های بنیاد برای تسهیل و هموار کردن کارآفرینان و ایده‌های نخبگان اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان به منظور ایجاد محیطی مناسب برای پرورش استعدادهای فناورانه کشور و رونق فضای ابتکار و خلاقیت از اختراع‌های برگزیده کشور مطابق مفاد این آیین‌نامه شناسایی و پشتیبانی می‌کند.

وی افزود: در این زمینه از یک سو برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت برای توانمندسازی افراد و گروه‌های نخبه دارای توانمندی علمی انجام شده و از سویی دیگر به ایجاد و توسعه فن بازارهای تخصصی برای ارائه محصولات گروه‌های نخبه و ایجاد سازوکارهای قانونی و حمایتی برای تسهیل فرایندهای تجاری و غیرتجاری این بازارها پرداخته شده است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان با اشاره به طرح« احمدی روشن» در سال‌های اخیر گفت: در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هسته‌های نخبگانی مسئله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل می‌دهند و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آنها می‌پردازند، بنابراین با اجرای این طرح آموزش‌های لازم جهت ورود مستعدان برتر به مباحث کارآفرینی تسهیل می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در این طرح که سال گذشته نخستین دوره آن در استان اصفهان اجرا شد، 10 هسته پژوهشی تشکیل و 80 نفر از مستعدان برتر و دانشجویان برگزیده در این هسته‌ها جذب و مشغول تحقیق و پژوهش هستند؛ در سال جاری نیز مقدمات اجرای دوره دوم آن در سطح وسیع‌تر و با مسائل و مشکلات واقعی صنایع استان در حال انجام است.

شریعتی در پاسخ به اینکه چرا با وجود توانمندی نخبگان و بدنه علمی کشور در گسترش و توسعه هوش مصنوعی هنوز این فناوری در بخش‌های مختلف، یک فناوری وارداتی است و برای بومی‌سازی آن اقدامی صورت نگرفته است، گفت:البته بنیاد ملی نخبگان بر روی حوزه خاصی از علم و فناوری تاکید ندارد اما در زمینه هوش مصنوعی تاکنون از 10 اختراع مرتبط حمایت‌هایی صورت گرفته است، همچنین در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستادی با عنوان توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی تشکیل شده که بنیاد نخبگان استان اصفهان افراد دارای ایده و طرح علمی را به این ستاد هدایت می‌کند.

وی تصریح کرد: بیشتر برنامه‌های تدوین شده ستاد حمایت از حوزه‌های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، بلاک‌چین و فناوری‌های مجازی‌سازی است.

انتهای پیام/169