در این غذا از هیچ گوشتی استفاده نمی شود و تمامی مواد آن گیاهی هستند .شما این غذا را در کمترین زمان ممکن می توانید تهیه کنید و نیازی نیست مدت طولانی را صرف تهیه آن کنید.
مواد لازم
کدو سبز متوسط که ۶ برش طولی به آن داده باشید: ۱ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق چای خوری
سیر خورد کرده: یک عدد
سرکه بالزامیک: یک و ½ قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه ک. یک هشتم قاشق چای خوری
نان ساندویچی متوسط: یک عدد
ریحان تازه: ۸ برگ
گوجه فرنگی متوسط که نازک برش داده شده باشد: ۱ عدد
پنیر ورقهای موزارلا: ۱۷۰ گرم
روغن زیتون: ۴ قاشق چای خوری
سیر خورد کرده: یک عدد
سرکه بالزامیک: یک و ½ قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه ک. یک هشتم قاشق چای خوری
نان ساندویچی متوسط: یک عدد
ریحان تازه: ۸ برگ
گوجه فرنگی متوسط که نازک برش داده شده باشد: ۱ عدد
پنیر ورقهای موزارلا: ۱۷۰ گرم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا تابه بریانی بزرگ را روی شعله متوسط رو به بالا حرارت دهید.
مرحله ۲
کدوها را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
مرحله ۳
دو قاشق چای خوری روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و با کدو سبز بپزید.
مرحله ۴
هر طرف کدو سبزها را ۲ دقیقه بپزید و یا منتظر دیدن نشانههای پختن روی آن بمانید.
مرحله ۵
هر قطعه کدو سبز را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۶
سپس کدو سبز را به ظرف کم عمق که حالا کف آن سرکه ریخته اید بازگردانید.
مرحله ۷
نمک و فلفل را به کدو سبزها اضافه کنید.
مرحله ۸
با قلموی آشپزی دو قاشق باقی مانده از روغن زیتون را روی لایهی داخلی نان ساندویچی بمالید.
مرحله ۹
ساندویچ را با کدو سبز، ریحان، گوجه فرنگی و موزارلا پر کنید.
مرحله ۱۰
ساندویچ را کمی در تابه حرارت دهید تا گرم شود.
مرحله ۱۱
غذای شما آماده است.
ابتدا تابه بریانی بزرگ را روی شعله متوسط رو به بالا حرارت دهید.
مرحله ۲
کدوها را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
مرحله ۳
دو قاشق چای خوری روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و با کدو سبز بپزید.
مرحله ۴
هر طرف کدو سبزها را ۲ دقیقه بپزید و یا منتظر دیدن نشانههای پختن روی آن بمانید.
مرحله ۵
هر قطعه کدو سبز را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۶
سپس کدو سبز را به ظرف کم عمق که حالا کف آن سرکه ریخته اید بازگردانید.
مرحله ۷
نمک و فلفل را به کدو سبزها اضافه کنید.
مرحله ۸
با قلموی آشپزی دو قاشق باقی مانده از روغن زیتون را روی لایهی داخلی نان ساندویچی بمالید.
مرحله ۹
ساندویچ را با کدو سبز، ریحان، گوجه فرنگی و موزارلا پر کنید.
مرحله ۱۰
ساندویچ را کمی در تابه حرارت دهید تا گرم شود.
مرحله ۱۱
غذای شما آماده است.
منبع: غذالند
در این غذا از هیچ گوشتی استفاده نمی شود و تمامی مواد آن گیاهی هستند .شما این غذا را در کمترین زمان ممکن می توانید تهیه کنید و نیازی نیست مدت طولانی را صرف تهیه آن کنید.
مواد لازم
کدو سبز متوسط که ۶ برش طولی به آن داده باشید: ۱ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق چای خوری
سیر خورد کرده: یک عدد
سرکه بالزامیک: یک و ½ قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه ک. یک هشتم قاشق چای خوری
نان ساندویچی متوسط: یک عدد
ریحان تازه: ۸ برگ
گوجه فرنگی متوسط که نازک برش داده شده باشد: ۱ عدد
پنیر ورقهای موزارلا: ۱۷۰ گرم
روغن زیتون: ۴ قاشق چای خوری
سیر خورد کرده: یک عدد
سرکه بالزامیک: یک و ½ قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه ک. یک هشتم قاشق چای خوری
نان ساندویچی متوسط: یک عدد
ریحان تازه: ۸ برگ
گوجه فرنگی متوسط که نازک برش داده شده باشد: ۱ عدد
پنیر ورقهای موزارلا: ۱۷۰ گرم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا تابه بریانی بزرگ را روی شعله متوسط رو به بالا حرارت دهید.
مرحله ۲
کدوها را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
مرحله ۳
دو قاشق چای خوری روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و با کدو سبز بپزید.
مرحله ۴
هر طرف کدو سبزها را ۲ دقیقه بپزید و یا منتظر دیدن نشانههای پختن روی آن بمانید.
مرحله ۵
هر قطعه کدو سبز را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۶
سپس کدو سبز را به ظرف کم عمق که حالا کف آن سرکه ریخته اید بازگردانید.
مرحله ۷
نمک و فلفل را به کدو سبزها اضافه کنید.
مرحله ۸
با قلموی آشپزی دو قاشق باقی مانده از روغن زیتون را روی لایهی داخلی نان ساندویچی بمالید.
مرحله ۹
ساندویچ را با کدو سبز، ریحان، گوجه فرنگی و موزارلا پر کنید.
مرحله ۱۰
ساندویچ را کمی در تابه حرارت دهید تا گرم شود.
مرحله ۱۱
غذای شما آماده است.
ابتدا تابه بریانی بزرگ را روی شعله متوسط رو به بالا حرارت دهید.
مرحله ۲
کدوها را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
مرحله ۳
دو قاشق چای خوری روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و با کدو سبز بپزید.
مرحله ۴
هر طرف کدو سبزها را ۲ دقیقه بپزید و یا منتظر دیدن نشانههای پختن روی آن بمانید.
مرحله ۵
هر قطعه کدو سبز را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۶
سپس کدو سبز را به ظرف کم عمق که حالا کف آن سرکه ریخته اید بازگردانید.
مرحله ۷
نمک و فلفل را به کدو سبزها اضافه کنید.
مرحله ۸
با قلموی آشپزی دو قاشق باقی مانده از روغن زیتون را روی لایهی داخلی نان ساندویچی بمالید.
مرحله ۹
ساندویچ را با کدو سبز، ریحان، گوجه فرنگی و موزارلا پر کنید.
مرحله ۱۰
ساندویچ را کمی در تابه حرارت دهید تا گرم شود.
مرحله ۱۱
غذای شما آماده است.
منبع: غذالند
∎