مینی برگر مرغ به عنوان یک برگر نه چندان جدید در ایران شناخته میشود و طرفداران مخصوص به خود را دارد. اگر شما نیز از طرفداران ثابت غذاهای فست فودی هستید میتوانید این غذا را امتحان کنید و به ارزش غذایی آن پی ببرید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۶ عدد
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
آرد سوخاری: ۱ و نیم پیمانه
آرد ساده (همه منظوره): ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن، برای سرخ کردن
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
سس گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
شکر: نیم قاشق چایخوری
نمک: نیم قاشق چایخوری
سس تند: ۱ پیمانه
کره: نصف پیمانه
نان ساندویچ کوچک: ۱۲ عدد
پنیر موزارلا رنده شده: ۲ پیمانه
تره ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته میکنیم.
سپس آن را سرخ میکنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود.
با باقیمانده سینه مرغها این کار را تکرار میکنیم و کنار میگذاریم.
پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ میکنیم.
سیر اضافه کرده و سرخ میکنیم تا بوی آن در بیاید.
سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نمک و شکر را میریزیم.
روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
سس تند و کره را اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس از روی حرارت بر میداریم.
نانها را تُست میکنیم و روی یک سینی پخت قرار میدهیم.
تکههای مرغ را روی آن قرار میدهیم.
مخلوط سس آماده شده را روی آنها میریزیم.
پنیر موزارلا را رو آنها میریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر میگذاریم تا زمانی که پنیرها ذوب شوند.
تره میریزیم و نان ساندویچ روی آنها میگذاریم.
غذای شما آماده سرو هست.
منبع: غذالند
مینی برگر مرغ به عنوان یک برگر نه چندان جدید در ایران شناخته میشود و طرفداران مخصوص به خود را دارد. اگر شما نیز از طرفداران ثابت غذاهای فست فودی هستید میتوانید این غذا را امتحان کنید و به ارزش غذایی آن پی ببرید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۶ عدد
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
آرد سوخاری: ۱ و نیم پیمانه
آرد ساده (همه منظوره): ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن، برای سرخ کردن
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
سس گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
شکر: نیم قاشق چایخوری
نمک: نیم قاشق چایخوری
سس تند: ۱ پیمانه
کره: نصف پیمانه
نان ساندویچ کوچک: ۱۲ عدد
پنیر موزارلا رنده شده: ۲ پیمانه
تره ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته میکنیم.
سپس آن را سرخ میکنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود.
با باقیمانده سینه مرغها این کار را تکرار میکنیم و کنار میگذاریم.
پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ میکنیم.
سیر اضافه کرده و سرخ میکنیم تا بوی آن در بیاید.
سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نمک و شکر را میریزیم.
روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
سس تند و کره را اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس از روی حرارت بر میداریم.
نانها را تُست میکنیم و روی یک سینی پخت قرار میدهیم.
تکههای مرغ را روی آن قرار میدهیم.
مخلوط سس آماده شده را روی آنها میریزیم.
پنیر موزارلا را رو آنها میریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر میگذاریم تا زمانی که پنیرها ذوب شوند.
تره میریزیم و نان ساندویچ روی آنها میگذاریم.
غذای شما آماده سرو هست.
منبع: غذالند
∎