کره فندقی یکی از انواع صبحانههای بسیار پر طرفدار و سالم در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است. از این کره خوشمزه و سالم میتوانید در کنار انواع نانها و پنکیکها برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید.
مواد لازم برای کره فندقی:
فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره فندقی:
فندقها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندقها نسوزد وقتی پوست فندقها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندقها خنک شوند.
وقتی فندقها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندقهای پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید.
سپس داخل شیشههای در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
مواد لازم برای کره فندقی:
فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره فندقی:
فندقها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندقها نسوزد وقتی پوست فندقها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندقها خنک شوند.
وقتی فندقها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندقهای پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید.
سپس داخل شیشههای در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
کره فندقی یکی از انواع صبحانههای بسیار پر طرفدار و سالم در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است. از این کره خوشمزه و سالم میتوانید در کنار انواع نانها و پنکیکها برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید.
مواد لازم برای کره فندقی:
فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره فندقی:
فندقها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندقها نسوزد وقتی پوست فندقها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندقها خنک شوند.
وقتی فندقها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندقهای پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید.
سپس داخل شیشههای در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: بیتوته
∎
مواد لازم برای کره فندقی:
فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کره فندقی:
فندقها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندقها نسوزد وقتی پوست فندقها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندقها خنک شوند.
وقتی فندقها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندقهای پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید.
سپس داخل شیشههای در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: بیتوته