خبرگزاری آریا- شمار تلفات ناشی از ویروس کرونا در فرانسه با جهش 112 نفری به 764 نفر افزایش یافت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، در فرانسه با مرگ 112 نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا شمار قربانیان این ویروس در این کشور به 764 نفر افزایش یافت. شمار مبتلایان نیز در روز یک شنبه جهش زیادی داشته است و به 16081 نفر رسیده است.
دولت انگلیس نیز یک شنبه شب اعلام کرد که 47 نفر دیگر به شمار قربانیان ناشی از ویروس کرونا در این کشور اضافه شده است که با احتساب این عدد، شمار کل فوت شدگان کرونا به 281 نفر افزایش یافته است.
براساس گزارش خبرگزاری رویترز، شمار کل مبتلایان نیز از 5018 نفر به 5683 نفر افزایش یافته است.
فرانسه نیز طی 24 ساعت گذشته منتهی به دوشنبه شاهد افزایش قابل توجه تعداد قربانیان کرونا در این کشور بود. براساس گزارش راشا تودی، با مرگ 112 نفر دیگر در روز یک شنبه، تعداد کل قربانیان کرونا در فرانسه به 764 نفر افزایش یافت. در مجموع 16018 نفر نیز در فرانسه به کرونا مبتلا شده اند.
در اسپانیا هم دولت این کشور یک شنبه شب اعلام کرد که محدودیتهای وضع شده در این کشور برای مقابله با شیوع کرونا به مدت 15 روز دیگر و تا 11 آوریل تمدید خواهد شد.
به گزارش یورو نیوز، «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا در ویدئو کنفرانس با روسای محلی این کشور این خبر را اعلام کرده است و به این معنی است که اسپانیایی ها تا یازدهم ماه بعدی میلادی در قرنطینه خانگی خواهند بود.
کمبود امکانات بیمارستانی در کشورهای اروپایی
شبکه الحدث گزارش داد: کمبود امکانات بیمارستانی در کشورهای اروپایی در پی شیوع ویروس کرونا آشکار شده است.
گزارشگر شبکه تلویزیونی الحدث، گفت: آمار بالای شمار مبتلایان و فوتیها بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در اروپا، باعث بحثهای گستردهای در کشورهای اروپایی شده است. در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان و اسپانیا به یکدیگر نزدیک است، اما تعداد جان باختگان در آلمان کمتر از صد نفر، اما در اسپانیا بیش از هزار و 800 نفر است.
میزان مرگ و میر مبتلایان به کرونا در آلمان سه دهم درصد است. این نسبت در فرانسه سه و شش دهم درصد و در چین چهار درصد است. ایتالیا از نظر میزان مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا در صدر فهرست قرار دارد و حدود هشت و نیم درصد از مبتلایان جان خود را از دست میدهند.
در ادامه این گزارش آمده است: پایین بودن میزان مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان به علت شناسایی سریع این افراد است. بنیاد ”رابرت کخ“ اعلام کرد آلمان توانایی اجرای 160 هزار تست کرونا در هر هفته را دارد که به اندازه همه افرادی است که تاکنون در ایتالیا تست کرونا از آنها گرفته شده است.
آلمان از پزشکان میخواهد از همه افراد مشکوک به کرونا تست بگیرند تا مبتلایان به سرعت شناسایی شوند و در قرنطینه قرار گیرند.
در آلمان 28 هزار تخت در بخش مراقبتهای ویژه وجود دارد که معادل شش تخت برای هر هزار نفر است که این کشور را پس از ژاپن و کره جنوبی از این نظر در رتبه سوم قرار میدهد. ظرفیت بخش مراقبتهای ویژه در فرانسه، نصف آلمان است. در ایتالیا برای هر هزار نفر، دو و شش دهم تخت وجود دارد. اما ضعف در بخش بیمارستانی آلمان مربوط به کم بودن تجهیزات تنفس مصنوعی است.
گزارشگر این شبکه خاطر نشان کرد:متوسط عمر مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان 47 سال و در ایتالیا 63 سال بوده است که این موضوع هم میتواند علت بالا بودن شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور باشد. نخست وزیر اسپانیا تاکید کرد اروپا باید منتظر روزهای سخت تری باشد و هنوز اوج شیوع ویروس کرونا فرا نرسیده است. ایتالیا برای مقابله با شیوع هولناک ویروس کرونا که هر روز جان صدها شهروند این کشور را میگیرد، تلاش میکند.
تمدید وضعیت هشدار در اسپانیا
دولت اسپانیا که یک هفته پیش در این کشور "وضعیت هشدار" اعلام کرد، قصد دارد این وضعیت را برای 15 روز دیگر تمدید کند.
وضعیت هشدار کنونی که دولت اسپانیا وضع کرده است تا شنبه آینده اعتبار دارد و تمدید 15 روزه بر اساس قانون باید به تصویب کنگره نمایندگان برسد.
احزاب مخالف پیش از این اعلام کردند: با تمدید وضعیت هشدار موافقت خواهند کرد. در چارچوب این وضعیت هشدار، تردد شهروندان به جز مواردی از جمله خرید مواد غذایی، دارویی و اقلام ضروری، مراجعه به مراکز درمانی و پزشکی، مراجعه به محل کار برای شاغلان.
بازگشت به محل سکونت، رسیدگی به سالمندان و معلولان، مراجعه به شعبههای بانکی و بیمه، موارد ضروری، تردد در خیابان با هدف رفتن به محل کار (برای شاغلان) و یا خرید مواد غذایی و دارو ممنوع است.
پلیس در بازرسیها از افراد خواهد خواست علت خروج از خانه را در اظهارنامهای رسمی درج کنند تا در آینده راستیآزمایی شود. متخلفان با وضع جریمههای نقدی (از 100 یورو تا حتی 600 هزار یورو) و در صورت لزوم حکم حبس روبرو خواهند شد.
ارتش اسپانیا نیز با هدف تضمین اجرای مقررات مصوب هیات دولت در راستای «وضعیت هشدار» اعلام شده در کشور، در شهرهای مختلف مستقر شده است. تا این تاریخ مجموعا 2600 ارتشی در خیابانهای بیش از 48 شهر اسپانیا مستقر شده اند.
روند ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا همچنان تصاعدی است. تا غروب دیروز مجموع موارد ابتلا در اسپانیا به حدود 30 هزار نفر رسید و فوتیها هم به مرز 2 هزار نفر رسیده اند.
ایالت مادرید در بین دیگر ایالتهای اسپانیا در وضعیت بدی به سر میبرد و عملا ظرفیت بیمارستانهای آن تکمیل شده است.
ارتش اسپانیا یک بیمارستان صحرایی در محل سالن نمایشگاههای بین المللی مادرید راه اندازی کرده و کار انتقال بیماران به آن آغاز شده است.
همزمان چند هتل در شهر مادرید هم برای استفاده بیمارستانی آماده شده اند.
تصویب قانون فوریت بهداشتی در فرانسه
قانون فوریت بهداشتی دو ماهه در پارلمان فرانسه تصویب شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24، در حالی که شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در فرانسه همچنان در حال افزایش است، پارلمان فرانسه روز یکشنبه وضع فوریت بهداشتی دو ماهه را در این کشور تصویب کرد. تاکنون 674 نفر بر اثر ابتلا به کووید 19 در فرانسه جان خود را از دست دادند.
تصویب قانون جدید به دولت اختیارات بی سابقهای برای مقابله با ویروس کرونا به مدت دو ماه میدهد. این قانون در وهله اول بر محدودیت آزادیهای عمومی تاکید میکند.
به این ترتیب، دولت میتواند تدابیر قرنطینه را تشدید کند. محدودیت آمد و شد و محدودیت تجمع از جمله اقداماتی است که دولت میتواند اتخاذ کند. به علاوه جریمهها هم برای کسانی که به قوانین قرنطینه پایبند نیستند، افزایش مییابد. جریمه برای نخستین بار 135 یورو خواهد بود، اما در صورت تکرار جرم طی 15 روز این مبلغ به 1500 یورو میرسد. به علاوه اگر افراد طی 30 روز چهار بار قوانین را نقض کنند 3 هزار و 700 یورو جریمه خواهند شد.
در قانون فوریت بهداشتی سه بند دیگر هم در نظر گرفته شده که بیشتر نهادی است.
یکی از آنها در نظر گرفتن وضع رسمی برای شورای علمی متشکل از پزشکان و پژوهشگرانی است که در مبارزه با کرونا به دولت کمک میکنند. بند دیگر به تعویق افتادن انتخابات شهرداری است. این قانون همچنین به دولت اجازه میدهد بدون نیاز به رای پارلمان برای کمک به شرکتها تدابیر مالی اتخاذ کند.
برخی مخالفان دولت فرانسه از این قانون فوریت پزشکی انتقاد میکنند. از دیدگاه آنها دولت از این پس قدرت زیادی خواهد داشت.
با مرگ یک پزشک آمار قربانیان به 674 نفر رسید
نخستین بار از آغاز اپیدمی کرونا در فرانسه یک پزشک آلوده به این ویروس که در بیمارستان بستری بود، جان خود را از دست داد و شمار قربانیان در فرانسه به 674 نفر رسید.
شمار افراد آلوده به این ویروس در فرانسه نیز به بیش از 16 هزار نفر رسیده است.
این پزشک متخصص اورژانس بود که در بیمارستان کومپین فرانسه کار میکرد. دختر این پزشک در مورد مرگ پدرش توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24، ژان ژک رازافندرانازی 67 ساله بود و زمانی که در پایان ماه فوریه ویروس کرونا در منطقه لواز شیوع یافت این پزشک بازنشسته برای کمک به همکاران خود به بیمارستان کومپین بازگشت. دختر این پزشک میگوید پدرش در این بیمارستان به ویروس آلوده شد. او میگوید زمانی که تلفنی با پدرم صحبت کردم او گفت خسته هستم و باید استراحت کنم و بخوابم. او برای کار بازگشت، زیرا همکاران او هم به شدت از کار خسته شده بودند. پدرم وظیفه خود را به طور کامل انجام داد.
این پزشک چهارم ماه مارس در زندان بستری شد. وضع این پزشک 10 روز پیش به طور ناگهانی رو به وخامت رفت.
دختر رازافندرانازی میگوید پزشکان به ما گفتند این یک مورد بسیار وخیم بیماری است. آنها گفتند نمیتوان کاری برای وی انجام داد و داروها هیچ تاثیری ندارند.
دکتر رازافندرانازی عصر روز یکشنبه درگذشت. فرزندان وی به او و همه کادر پزشکی افتخار میکنند. اما در عین حال خشمگین هم هستند. دختر این دکتر میگوید این افراد کسانی هستند که وقت میگذارند و خود را قربانی میکنند. اما باید به آنها احترام گذاشت و برای احترام به آنها باید توصیهها را یعنی ماندن در خانه را اجرایی کنیم.
مرگ این پزشک همه کادر پزشکی فرانسه را که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند، عزادار کرد.
اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه در این باره گفت این هزینه بسیار سنگینی است که خانواده پزشکان در کشور ما پرداخت کردند.
این پزشک امیدوار بود در ماداگاسکار زادگاه خود دفن شود. با این حال به دلیل شرایط کنونی برآورده کردن این خواسته امکان پذیر نیست.
پلیس فرانسه محدودیتهای تردد را تمدید کرد
پلیس فرانسه در راستای طرح عمومی دولت این کشور برای پیشگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا محدودیتهای تردد را تمدید کرد.
به نقل از رویترز، پلیس فرانسه روز دوشنبه طی بیانیهای از تمدید محدودیت تردد در این کشور خبر داد.
پلیس فرانسه در بیانیه خود اعلام کرده است که ممنوعیت تردد تا زمانی که مقررات عمومی منع تردد –که از سوی دولت فرانسه وضع شده است- ادامه داشته باشد، همچنان اجرا خواهد شد.
این محدودیت تردد شامل محدودیت حضور در حاشیه رودخانه «سن» و پارکهای نیز میشود. این در حالی است که پیش از این پلیس فرانسه حضور مردم در پارکها را صرفاً در روزهای پایانی هفته ممنوع اعلام کرده بود.
10 برابر شدن مجازات نقض قرنطینه در فرانسه
مجلس فرانسه با تصویب طرح برقراری وضع اضطراری بهداشتی در این کشور، مجازات نقض قرنطینه را 10 برابر کرد.
مجلس ملی و سنای فرانسه، طرح قانونی را تصویب کرد که با اجرای آن این کشور را به مدت دو ماه برای مقابله با شیوع روز افزون ویروس کرونا در حالت فوقالعاده بهداشتی قرار میدهد.
در این طرح قانونی، جرایم افرادی که به مقررات قرنطینه احترام نمیگذارند، افزایش داده شده است و تا 10 برابر فعلی خواهد رسید.
بر اساس قوانین جدید مجازات تکرار تخلف از 375 یورو تا 3750 یورو بالغ خواهد شد و در صورت تکرار بیشتر تخلفها 6 ماه زندان در انتظار آنهاست.
برای کسانی هم که با خودرو و بدون مجوز تردد میکنند علاوه بر جریمههای سنگین گواهینامه متخلف بمدت یکسال بصورت تعلیق در خواهد آمد.
با اوج گرفتن روند فراگیری ویروس کرونا تعداد زیادی از شهرداران و فرمانداران مناطق فرانسه از دولت درخواست کردند تا نیروهای پلیس ویژه شهرداریها هم بتوانند با متخلفان قانون قرنطینه برخورد کنند.
مسولان سلامت و بهداشت فرانسه اعلام کردند: روش موثر و جدی با شیوع ویروس کرونا، تلاش مردم برای اجرای دقیق قانون قرنطینه است.
کاهش شدید بورس پاریس
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، نگرانی از افزایش شیوع «ویروس کرونا» در چین و برخی دیگر از کشورهای جهان و پیامدهای منفی که این ویروس برای اقتصادها و بازارهای مالی جهان در پی دارد باعث شد شاخص سهام بورس پاریس (CAC 40) تا اواسط معاملات امروز با 4.44 درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، به 3 هزار و 869 واحد رسید.
افرادی که منع آمد و شد در فرانسه را نادیده بگیرند، بازداشت میشوند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، در حالی که به علت نگرانی از شیوع ویروس کرونا در فرانسه، در این کشور منع آمد و شد اعلام شده است، نیروهای امنیتی هر فردی را که بدون دلیل از خانه خارج شده باشد، بازداشت میکنند.
تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی، نیروهای امنیتی فرانسه را در حال بازداشت فردی که بدون داشتن ضرورت، از خانه خارج شده است، نشان میدهد.
از سوی دیگر، وزیر بهداشت فرانسه فاش کرد نخستین فرد از کادر پزشکی این کشور به علت ابتلا به ویروس کرونا، جان باخت.
کارکنان فروشگاههای بزرگ فرانسه در مورد سلامت خود نگرانند
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24، اگرچه کادر پزشکی به شدت در معرض آلودگی ویروس کرونا هستند و مرگ نخستین پزشک بر اثر ابتلا به کووید 19 در این کشور تایید شده است، برخی مشاغل دیگر مانند صندوقداران فروشگاهها نیز به شدت از شرایط شغلی خود نگرانند. تدابیری برای جلوگیری از ارتباط آنها با مشتریان در نظر گرفته شده است، اما از دیدگاه بسیاری از آنها این اقدامات کافی نیست.
پیش از اعلام قرنطینه، صندوقداران فروشگاهها معمولا با هجوم مشتریان رو به رو بودند. اما حالا با اعمال قرنطینه هم صندوق داران ناچارند در محل کار خود حاضر شوند. با وجود اقدامات پیشگیرانه همه این افراد احساس خطر میکنند. فروشگاهها از نایلون برای حفظ فاصله مشتریان با صندوقداران استفاده کرده اند، اما آنها در مورد این راهکار مطمئن نیستند. یکی از صندوقداران در مورد اینکه آیا این شیوه نتیجه بخش است گفت واضح است که نه. مردم فاصله توصیه شده را رعایت نمیکنند.
به علاوه کارکنان فروشگاهها از اینکه استفاده از ماسک اجباری نشده است ابراز تاسف میکنند.
یکی از مشتریان میگوید این اقدامات هم برای ما و هم برای آنها خوب است. اما در یک فروشگاه دیگر در پاریس کارکنان تنها دستکش در اختیار دارند.
شرکت اوشان اعلام کرد به هر یک از 65 هزار کارمند خود هزار یورو پاداش پرداخت میکند تا از تلاش آنها در زمان بحران قدردانی کند.
در یونان از صبح دوشنبه قرنطینه سراسری اجرا می شود
در یونان از بامداد روز دوشنبه به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا قرنطینه سراسری اجرا میشود. به این ترتیب تنها ترددهای محدودی مجاز خواهد بود. روز یکشنبه 94 مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور تایید شد و شمار افراد آلوده به 624 نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از آتن، روز یکشنبه همچنین دو مورد مرگ جدید ناشی از ویروس کرونا در یونان گزارش شد و شمار قربانیان این ویروس در این کشور به 15 نفر رسید.
نخست وزیر یونان در یک نطق تلویزیونی گفت این احتمالا آخرین اقدام ماست که باید به سرعت اتخاذ شد و نباید بیهوده باشد.
وی گفت: ما باید از داراییهای عمومی که همان سلامت ماست، محافظت کنیم.
از روز دوشنبه تنها تردد برای رفتن به محل کار و بازگشت از آن، خرید مواد غذایی و دارو و رفتن نزد پزشک مجاز خواهد بود.
آتن از دهم ماه مارس با اتخاذ تصمیماتی مانند تعطیلی مدارس، رستوران، سینماها، سالنهای ورزشی و مراکز تجاری برای مقابله با ویروس کرونا تلاش میکند.
بسیج سربازان ذخیره نخستین بار بعد از 1939 در سوئیس
سوئیس هزاران سرباز ذخیره ارتش را نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم فراخواند، این بار برای مقابله با ویروس جدید کرونا که جان بیش از 60 نفر را گرفته است.
بادی سرد یکشنبه صبح در میدان ارتشهای پادگان بی یر در چند کیلومتری دریاچه لمان در ژورا سوئیس میوزد. زنان و مردان «گردان بیمارستان دو» در این مکان تکنیکهای مبارزه بهداشتی را آموزش میبینند. آنها سپس عازم مأموریت حمایتی در کشور میشوند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، آدریان برون مدیر کل اداره بهداشت منطقه ژنو یکشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: «اوضاع وخیم است. روزهایی که میآیند برای نظام بهداشتی و مراقبتی کشور حساس است.»
بر اساس آخرین آماری که اداره فدرال بهداشت عمومی سوئیس روز یکشنبه منتشر شد شمار مبتلایان به بیماری کووید-19 در سوئیس روز شنبه از مرز هفت هزار نفر گذشت که از این بین 60 نفر جان خود را از دست دادند. 37 نفر از آنان در منطقه تسین که هم مرز با ایتالیاست زندگی میکردند.
ارتش به منظور کمک به بیمارستانهایی که زیر تنش هستند، اعلام کرد میتواند تا هشت هزار نظامی را در 26 منطقه کنفدراسیون سوئیس، این کشور کوچک اروپایی با هشت و نیم میلیون نفر جمعیت، بسیج کند.
ارتش سوئیس که از ارکان بنیادی این کشور به شمار میرود، مانند یک گروه چریکی سازماندهی شده است. سربازانش که بین نیروهای زمینی و هوایی تقسیم شده اند، از 625 هزار نفر در سال 1961 به حدود 100 هزار نفر در حال حاضر کاهش یافته است.
سربازان وظیفه هر سال پیش از فراخوانده شدن به شرکت در جلسات سه هفتهای آموزشی، حداقل به مدت چهار ماه زیر نظر چند هزار نظامی حرفهای آموزش میبینند.
رائول بارسا از افسران ارتش سوئیس که فرماندهی گردان مستقر در بی یر را بر عهده دارد و از حدود 750 سرباز تشکیل شده است، اعلام کرد این نخستین بار است که ارتش چریکی به طور واقعی بسیج میشود. آخرین بار سال 1939 بود.
آخرین مداخله ارتش سوئیس در یک شرایط بحران بهداشتی به گرمای سال 2015 برمی گردد. نیروهای ارتش در آن زمان برای آب رسانی به چراگاهها در کوهستانها به کمک گرفته شدند.
انگلیس ارتش را برای مقابله با کرونا به میدان آورد
انگلیس روز دوشنبه برای تحویل تجهیزات محافظتی به بیمارستانهای این کشور ارتش را به خدمت گرفت و از مردم خواست در خانه بمانند و به توصیهها برای حفظ فاصله اجتماعی توجه کنند وگرنه دولت مجبور خواهد شد برای جلوگیری از شیوع کرونا به اقدامات سختگیرانهتر متوسل شود.
دولت انگلیس گفته ارتش به انتقال میلیونها فقره کالای محافظتی از جمله ماسک برای کارکنان بخش سلامت که از کمبودها گلایه کردهاند کمک خواهد کرد.
تا به حال 281 شهروند انگلیس بر اثر ابتلا به کرونا جانشان را از دست دادهاند و ظرف چند روز گذشته مقامهای انگلیس تدابیری را برای جلوگیری از شیوع این ویروس به کار گرفتهاند.
با وجود این، کارکنان بخش سلامت از نبود تجهیزات از جمله کیت تشخیص شکایت کردهاند. 6000 پزشک در نامهای به نخستوزیر بوریس جانسون نوشتهاند با این ماسکهای تاریخگذشته جان آنها در معرض خطر است.
افت شدید بورس لندن
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، شاخص کل سهام بورس لندن (فوتسی 100) در آغاز معاملات روز دوشنبه 4.67 صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین کاهش یافت.
بیمارستانهای انگلیس به منطقه جنگی تبدیل شده اند
کارکنان ارشد بیمارستان لندن در گفتگو با گاردین تاکید کردند تختهای مراقبت ویژه در بیمارستانهای لندن تا 30 مارس (11 فروردین) پُر میشود.
به گزارش روزنامه گاردین، انجمن پزشکی انگلیس هشدار داد بیمارستانهای انگلیس به دلیل شیوع ویروس کرونا به شدت به دستگاه اکسیژن نیاز دارند و ظرفیت این بیمارستانها رو به اتمام است. این امر پزشکان را در موقعیت دشوار تصمیم گیری در خصوص درمان بیماران قرار داده است.
اظهارات تام دالفین سخنگوی انجمن پزشکی انگلیس و متخصص بیهوشی در حالی بیان شد که کارمندان ارشد بیمارستانی در لندن به گاردین گفتند تختهای مراقبتهای ویژه تا 30 مارس پُر میشود و یک منبع نیز برخی از واحدهای بیمارستانی در لندن را به منطقه جنگی تشبیه کرد.
دالفین که برای دانشکده امپریال لندن کار میکند گفت برخی بیمارستانها در لندن نظیر نورثویک پارک که هفته گذشته به دلیل پرُشدن تختهای مراقبت ویژه آن اعلام وضع بحرانی کرد، پیش از این نیز برای پذیرش بیماران با مشکل مواجه شده بود.
وی گفت: "همچون هر بیماری همه گیر، کانونهای بحران وجود دارد. برخی بیمارستانها مجبورند بیماران را به مراکز مراقبت ویژه دیگر منتقل کنند. ما در حال رسیدن به نقطهای هستیم که هیچ ظرفیتی نخواهیم داشت. "
دالفین گفت تعداد بیماران مبتلا به کووید 19 در انگلیس افزایش یافته و پزشکان مجبور هستند تصمیمات دشواری بگیرند مبنی بر اینکه دستگاه اکسیژن و مراقبت ویژه به نفع کدام بیمار خواهد بود. ما به سمت مرحلهای پیش میرویم که تصمیمات، سختتر و سختتر میشود. منابع ما محدود است. بجای ارائه خدمات به همه بیماران، مجبوریم بین آنها اولویت بندی کنیم. "
تاکنون 5683 مورد ابتلا به کووید 19 در انگلیس تایید شده است و 281 تن در این کشور جان باخته اند. تقریباً 50 نفر از قربانیان طی 24 ساعت گذشته، جان داده اند.
گاردین: انگلیس مانند ایران زندانیان را آزاد کند
یک روزنامه انگلیسی با اشاره به تجربه ایران در آزاد کردن زندانیان از لندن هم خواسته زندانیان را آزاد کند.
عضو یکی از بنیادهای خیریه مربوط به زندانیان در انگلیس از وزارت دادگستری این کشور خواسته گروهی از زندانیان انگلیس را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا آزاد کند.
یک عضو این بنیاد در یادداشتی در روزنامه گاردین با اشاره به آزادی شماری از زندانیان در ایران نوشته است: «این کار را در ایران انجام دادهاند، چرا اینجا انجام نشود؟»
وی در این یاداشت با اشاره به مشاهده اولین مورد ابتلا به کووید 19 در یکی از بیمارستانهای انگلیس نوشته این ویروس دز زندان خواهد بود.
یادداشت گاردین با استناد به گزارشی از دفتر حسابرسی ملی انگلیس وضعیت زندانیان در زندانهای انگلیس را اسفبار توصیف کرده و نوشته این زندانها به مشکلات عدیدهای از چکه کردن سقفها گرفته تا نداشتن سیستم گرمایشی مناسب مجهز هستند.
در ادامه آمده است: «بنابراین، این زندانها قادر به تأمین شرایط بهداشتی مورد نیاز برای مبارزه با ویروس کرونا نیستند. سال گذشته بازرسها متوجه شدند از میان هر 35 زندان برای مردان 10 مورد آنها فاقد کمترین استانداردهای نظافت و عفونتزدایی هستند.»
شمار موارد آلودگی به کرونا در آلمان به 22 هزار و 672 نفر رسید
به گزارش خبرگزاری رویترز، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در آلمان به 22 هزار و 672 نفر و شمار جان باختگان بر اثر این بیماری در این کشور به 86 نفر رسید.
لهستان
به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی دولت لهستان اعلام کرد اعمال محدودیتهای بیشتر بر شهروندان را در بحبوحه شیوع ویروس کرونا منتفی نمیداند.
رسیدن کمکهای روسیه برای کمک به مبارزه با کرونا در ایتالیا
کمکهای روسیه برای کمک به مبارزه با کرونا در ایتالیا به این کشور رسید
ایتالیا/ شناسایی نخستین فردی که به بیماری مبتلا شده بود
هویت نخستین فردی که در ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شده بود، مشخص شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، هویت نخستین فرد مبتلا به ویروس کرونا در ایتالیا که احتمالا باعث شیوع گسترده بیماری در این کشور شد، مشخص شد.
هجدهم ماه فوریه گذشته اورژانس بیمارستانی در لمباردی در شمال ایتالیا، یک بازرگان 38 ساله را پذیرش کرد که از عوارض ابتلا به آنفلوانزای شدید ابراز ناراحتی میکرد.
این بیمار، حاضر نشد در بیمارستان باقی بماند و به خانه اش بازگشت. او پس از دو روز مجبور شد به بیمارستان مراجعه کند و در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد. آزمایشات نشان داد که این فرد به ویروس کرونا مبتلاست.
گفته میشود این فرد نخستین فرد مبتلا به کرونا در ایتالیاست که در یک ماه پیش از بستری شدن در سه جشن شرکت کرده بود و بدون داشتن هیچ نوع عوارضی در بین مردم تردد میکرد.
او هیچ ارتباط مستقیم با چین نداشت و احتمالا این ویروس را از یک اروپایی دیگر گرفت. این موضوع نشان میدهد ایتالیا نخستین کشور اروپایی نیست که ویروس کرونا به آن منتقل شده است.
گفتنی است شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایتالیا از 59 هزار نفر فراتر رفت و شمار جان باختگان هم به پنج هزار و 500 نفر رسید.
درخواست کمک ایتالیا از ارتش آمریکا برای مهار کرونا
ایتالیا که این روزها بیشترین تعداد جان باختگان ناشی از کرونا نسبت به سایر کشورهای جهان را دارد، در مهار شیوع افسارگسیخته کووید-19 عاجز مانده و از ارتش آمریکا درخواست کمک کرده است.
تا به امروز، 59 هزار و 138 نفر در ایتالیا به بیماری کرونا مبتلا شده اند و پنج هزار و 476 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
چین با بیش از 81 هزار مورد ابتلا، ایتالیا با بیش از 59 هزار مورد و آمریکا با بیش از 34 هزار مورد ابتلا به بیماری کرونا، از نظر تعداد افراد مبتلا به این بیماری مسری در جایگاه اول تا سوم جهان هستند.
شبکه تلویزیونی سی ان ان روز دوشنبه گزارش داد: وضعیت مرگبار شیوع ویروس کرونا در ایتالیا ساعت به ساعت وخیم تر می شود بطوریکه وزیر دفاع آن کشور از ارتش آمریکا درخواست کمک کرده است.
سی ان ان اشاره ای به جزئیات بیشتر این خبر نکرد.
رویترز هم نوشت که ایتالیا از مرگ 651 بیمار مبتلا به کرونا در 24 گذشته خبر داد که حاکی از افزایش 13.5 درصدی مبتلایان به این ویروس در این کشور اروپایی است.