به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، محمدرضا تابش با اشاره به اقدامات کمیسیون برنامه و بودجه پس از اصلاح قیمت بنزین، گفت: ما در کمیسیون برنامه و بودجه کاری را آغاز کردیم که اول از همه دعوت از مسوولین ذیربط، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای نفت، صمت، اطلاعات و کشور است تا همه جوانب امر را تشریح کنند و محمل و بستری که در آن تصمیم گرفتند را بیان کنند و بگویند که چه اقداماتی را میخواهند انجام دهند. ما همچنین باید نظارت کنیم تا اقدامات جبرانی در حد اعلا انجام شود.
وی درباره تداوم این تصمیم در بودجه سال آینده افزود: این تصمیم که برای سه ماهه آخر سال، جاری است ممکن است در سال آینده هم تداوم داشته باشد. بر همین اساس مجموع نقطه نظراتی وجود دارد که ممکن است به بهبود، ارتقا و کارایی بهتر این طرح بینجامد و رضایتمندی بیشتری را در مردم فراهم کند. این موضوعی است که در جریان بررسی بودجه به بحث گذاشته میشود و نهایتا نقطهنظرات ما در تعامل با لایحه تقدیمی دولت در صحن علنی مطرح میشود و و آنچه تصویب شد در بودجه سال آینده اجرایی می شود.
تابش ادامه داد: اگر قیمت سوخت را کمتر اضافه کرده بودیم و روند تدریجی را طی می کردیم و عایدی آن صرف بهبود زیرساخت حمل و نقل، سلامت عمومی و به طور کلی توسعه زیرساختها میشد به نظرم اثرات سوء اقتصادی آن کمتر از توزیع پول بین مردم بود و چه بسا رضایتمندی مردم هم بیشتر حاصل شد. اما اگر پول را به مردم دادیم این چسبندگی به وجود میآید و خیلی سخت است که این رویه را اصلاح کنیم.
نماینده مردم اردکان در مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش سرانه درآمد مردم خاطرنشان کرد: در زمانی که درآمد سرانه مردم خیلی پایین است نمیشود اصلاحات اقتصادی و قیمتی را کلید زد. طبیعتا قدری از آن به تعاملات بینالمللی، ارتباط با کشورها و عادی سازی روابط مربوط میشود و قدری هم نیازمند کارآمدتر کردن دستگاه دولتی است.
∎