مواد لازم
کشک۱ پیمانه
کدو سبز۷۵۰ گرم
پیاز داغ۲ قاشق غذا خوری
سیر داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
فیله گوجه فرنگی۴ عدد
پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کشک کدو
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
۱
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
۲
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیلههای گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها اضافه کنید.
۳
سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
۴
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
۵
سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
۶
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
۷
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.