شناسهٔ خبر: 23099610 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد:

قصه گویان ۵ استان کشور ۲۷ قصه در یزد اجرا می کنند

یزد - کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد با اشاره به میزبانی یزد از بیستمین جشنواره قصه گویی منطقه ۴ کانون گفت: قصه گویان پنج استان در این جشنواره ۲۷ قصه اجرا می کنند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی دانافر صبح امروز در مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره منطقه ۴ قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به میزبانی یزد در حال برگزاری است، اظهار داشت: قصه گویی مناسب ترین ابزار تربیتی و امکانی مناسب برای انتقال ارزشهای اخلاقی به کودکان و نوجوانان است.

وی عنوان کرد: قصه گویی پدیده ای تاریخی است و قدمتی به طول تاریخ دارد و کارشناسان تربیتی مهمترین اهداف قصه گویی را پرورش حس زیبایی شناسی در کودکان، پرورش عادات مثبت و تشویق حس مسئولیت پذیری اعلام کرده اند.

دانافر در بخش دیگری از سخنان خود ضمن خیرمقدم به قصه گویان استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و یزد بیان کرد: در طول برگزاری سه روز جشنواره، ۲۷ قصه گو قصه های خود را اجرا می کنند.

وی یادآور شد: در این جشنواره داورانی همچون حسن دولت آبادی، محمد سیمزاری و سیدعلی کاشفی خوانساری قصه ها را داوری خواهند کرد.

دانافر اظهار امیدواری کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد بتواند میزبانی شایسته ای از این جشنواره داشته باشد.

دانافر در این مراسم پیام استاندار یزد به جشنواره قصه گویی را قرائت و از مسئولان استان برای همراهی در برگزاری این جشنواره تقدیر کرد.