حجت الاسلام محمود محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با عنوان اینکه طلاق در سال های اخیر به یک معضل مهم اجتماعی تبدیل شده است و متاسفانه روز به روز افزایش می یابد، ابراز داشت: در شهرهای بزرگ ایران از هر سه ازدواج یکی از آن ها به طلاق منجر می شود که متاسفانه پیامدهای جبرانناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه شهرستان زرند در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در زمینه طلاق توافقی، طلاق به درخواست زوجه و صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج سه درصد کاهش داشته است، تصریح داشت: تمام دستگاه های اجرایی و فرهنگی باید به بررسی حل مشکلات خانواده ها بپردازند.
رئیس دادگستری شهرستان زرند افزود: عدم شناخت زوجین از یکدیگر قبل از ازدواج، توانایی نداشتن ارتباط موثر و سازگار نبودن زوجین، دخالتهای خانواده، بیکاری، فقر مادی، بدبینی زوجین به یکدیگر تحت تاثیر فضای مجازی و سطح توقعات زوجین از مهم ترین عوامل طلاق در شهرستان زرند است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین طلاق ها در سال های اول زندگی رخ می دهد، تأکید کرد: معمولا طلاق در بین گروه های سنی که زوج بزرگتر از زوجه است بیشتر رخ می دهد هرچند این موضوع به این برمی گردد که معمولا در هنگام ازدواج زوج از نظر سنی بزرگتر از زوجه است اما زمانی که این فاصله سنی زیاد می شود، خطر طلاق هم بیشتر می شود.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه استفاده نادرست از فضاهای مجازی معمولا باعث بدبینی زوجین به یکدیگر می شود، گفت: به نظر می رسد اگر فضای مجازی به درستی مدیریت نشود منجر به بحرانی فاجعه بار می شود.
وی عنوان کرد: در حوزه قضایی شهرستان زرند معمولا و در اکثر موارد شعبه اول به پرونده های مربوط به خانواده رسیدگی می کند، هرچند براساس قانون خانواده مصوب ۱۳۹۱ و پس از فراهم شدن تسهیلات و زیرساخت ها دو شعبه در این حوزه قضایی به پرونده های خانواده رسیدگی خواهند کرد.
رئیس دادگستری شهرستان زرند ادامه داد: نزاع ها در شهرستان زرند در ۸ ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.