شناسهٔ خبر: 15179707 - سرویس بین‌الملل
منبع: تسنیم | لینک خبر

نماینده ویژه رئیس جمهور افغانستان:

ایجاد جنبش «مقاومت ملی» با حضور رهبران سیاسی در افغانستان ضروری است

نماینده ویژه اشرف غنی در امور حکومت‌داری خوب در سالروز ترور شهید احمد شاه مسعود اعلام کرد که افغانستان در شرایط حساسی قرار دارد و نیازمند ایجاد یک جنبش مقاومت ملی با حضور رهبران سیاسی این کشور است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «احمد ضیاء مسعود» نماینده ویژه اشرف غنی و برادر قهرمان ملی افغانستان در کابل اظهارداشت که شرایط این کشور حساس است و باید با شکستن ساختارهای قومی، تفکر و روحیه ملی ایجاد کرد.

وی در گرامیداشت از پانزدهمین سالگرد ترور شهید احمدشاه مسعود افزود که افغانستان باید حکومتی با مشروعیت سیاسی لازم داشته باشند.

مسعود خاطرنشان کرد که مردم باید از نیروهای امنیتی افغانستان حمایت کنند تا زمینه ایجاد و تثبیت حکومت وسیع ملی بوجود آید.

نماینده اشرف غنی در امور حکومت‌داری خوب گفت که مهمترین نیازمندی افغانستان در شرایط کنونی، ایجاد یک تفکر ملی و وحدت در همه گروه‌ها و مردم است.

وی تصریح کرد که از همه سیاستمداران، گروه‌های قومی، مذهبی و سیاسی می‌خواهم که به اهداف بزرگ ملی معتقد باشند و از ساختارهای قومی خارج شوند.

مسعود تاکید کرد که قوم‌گرایی مانع از روند ملت سازی در افغانستان می‌شود و همه در افغانستان باید با باور تفکر ملی برسند.

برادر احمد شاه مسعود خاطرنشان کرد که باید از تجارب تلخ درس گرفت اما هنوز متاسفانه برخی از نهادهای دولتی بو و شکل قومی دارند. هنوز هم ساستمداران مشروعیت خود را از پایگاههای قومی می‌گیرند.

پیش از سخنرانی مسعود، رئیس اجرایی دولت کابل نیز در پاسخ به انتقاد از مجاهدین افغانستان اظهارداشت که تجلیل از شهدا برای فخر فروشی نیست بلکه برای آگاهی نسل‌های آینده است.

این اظهارات در حالی انجام می‌شود که در سالهای گذشته کاروانهایی برای بزرگداشت از سالروز ترور شهید احمد شاه مسعود در خیابانهای کابل به راه می‌افتاد و با تیراندازی هوایی مشکلاتی را برای مردم این شهر بوجود می‌آوردند.

انتهای پیام/.