مهرزاد حمیدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان درباره فعالیت کانونهای ورزشی مدارس اظهار داشت: 8 هزار رشته ـ کانون در مدارس ایجاد شده است که این رشته ـ کانونها در گذشته وجود نداشت و مدارس پس از ساعت 14 تعطیل میشد اما امروز مدارسی که امکانات و تجهیزات لازم را دارند با استفاده از معلمان سرآمد در هر رشته ورزشی در کانون درون مدرسهای در حال فعالیت است.
وی افزود: معلمان، دانشآموزان را استعدادیابی و شناسایی میکنند و دانشآموزانی که در کلاس درس استعداد خود را نشان میدهند و یا در المپیادهای ورزشی شرکت میکنند توسط دبیران تربیت بدنی به کانونهای ورزشی که در مدارس مرکزی ارجاع داده میشود تا دانشآموزان در رشتههای تخصصی به فعالیت و ورزش بپردازند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تلاش میشود با استفاده از این کانونهای ورزشی زمینه برای استعدادیابی 13 میلیون دانشآموز فراهم شود تا حتی با ارجاع دانشآموزان مستعد به 3 هزار کانون ورزشی برون مدرسه در 7 هزار رشته ـ کانون از ظرفیت دانشآموزان در گسترش ورزشهای تخصصی استفاده شود این دانشآموزان به هیئتهای ورزشی در شهرها نیز راهنمایی میشوند تا بتوان شاهد یک جریان اثربخش و پویا در حوزه ورزش بود.
حمیدی درباره دروس در نظر گرفته شده برای دانشآموزان در حوزه مبارزه با آسیبهای اجتماعی گفت: 3 درس مطالعات اجتماعی ششم مهارت زندگی هفتم و هشتم در حال تدریس است که کتاب مبارزه با اعتیاد به کتاب مهارت زندگی هشتم ضمیمه شده است.
وی خاطرنشان کرد: در تصمیمگیری جدید در ماه اخیر برنامه درسی متوسطه دوم تغییر کرده و درس سواد رسانهای و مدیریت خانواده و شیوه زندگی سالم به عنوان دروس دیگر در متوسطه دوم در نظر گرفته شده که در کلاس یازدهم و دوازدهم در سال 1396 و 1397 اجرا میشود.
انتهای پیام/
∎