کاپیتان تیم ملی کبدی بانوان، گفت: تلاش میکنیم مدال طلای بازیهای آسیایی را به دست بیاوریم.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون، سلیمه عبدالله، کاپیتان تیم ملی کبدی بانوان پس از پیروزی بر ژاپن در نخستین دیدار خود در بازیهای آسیایی، گفت: فکر نمی کردیم که ژاپن این قدر قوی شده باشد، در مسابقات داخل سالن آسیا با آنها بازی کرده بودیم، اما نسبت به آن زمان خیلی پیشرفت کرده بودند و شکل بازیشان تفاوت زیادی کرده بود. مشخص است که به خوبی کار کردهاند، اما به لطف خدا پیروز میدان شدیم.
وی گفت: در ادامه مسابقات سهشنبه با چین تایپه مسابقه داریم و چهارشنبه باید به مصاف تایلند برویم که هر دو بازی مهمی هستند. البته بازی با تایلند سختتر است، اما امیدواریم به عنوان سرگروه از گروهمان صعود کنیم.
کاپیتان تیم ملی کبدی بانوان ادامه داد: در دور بعد با کره و یا هند بازی داریم که هر دو تیمهای قدرتمندی هستند، اما تلاش میکنیم که مدال طلای بازیهای آسیایی اینچئون را به دست بیاوریم.
همچنین غزال خلج، بازیکن تیم ملی کبدی بانوان نیز ، گفت: ژاپن در کنار کره ، هند و تایلند یکی از سختترین حریفان ما بود و در برخی از دقایق بازی رقابت نزدیکی با یکدیگر داشتیم، اما توانستیم آنها را شکست دهیم.
وی گفت: با توجه به این پیروزی در مسابقه بعدی فشار کمتری روی تیم است و امیدواریم با یک مدال خوشرنگ به ایران بازگردیم.
انتهای پیام