شناسهٔ خبر: 15099997 - سرویس سیاسی
منبع: هدانا | لینک خبر

رویدادها و تحولات عراق در یک نگاه/ یکشنبه 14شهریور

صاحب‌خبر -

- نور المالکی نخست وزیر سابق عراق امروز در دیدار با حسن دانایی فر سفیر ایران در بغداد گفت: نیروهای امنیتی، الحشد الشعبی و پیشمرگه کُرد ما برای پابان دادن به عمر داعش در عراق مصمم هستند.

- جنگنده - بمب افکن های ترکیه امروز بخش هایی از منطقه عفره در شرق استان دهوک واقع در شمال عراق را هدف قرار دادند.

- یک منبع امنیتی در استان کرکوک عراق امروز اعلام کرد که گروه تروریستی داعش 15غیر نظامی را به اتهام کمک به شهروندان برای فرار از مناطق تحت سلطه این گروه تروریستی در جنوب غرب این استان ربود.

- کاخ سفید اعلام کرد که هم اکنون حدود پنج هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

- منابع خبری روز یکشنبه از وقوع یک انفجار تروریستی در جنوب موصل خبر دادند که بر اثر آن دستکم 18 نفر کشته و 10 نفر زخمی شدند.همچنین در پی انفجار بمبی در شمال بغداد دستکم دو نفر کشته و هشت نفر زخمی شدند.

- فؤاد معصوم رئیس جمهوری عراق به منظور حل و فصل اختلافات اخیر در داخل اتحادیه میهنی کردستان عراق، امروز (یکشنبه) عازم سلیمانیه شد.

- کارکنان نهادهای دولتی غیرنظامی عراق از امروز (یکشنبه ) در اعتراض به فساد و در پاسخ به فراخوان مقتدی صدر رهبر جریان صدر این کشور برای اعتصاب، دست از کار کشیدند.
حجی کندور نماینده پارلمان عراق امروز از بازگشت 20هزار آواره ایزدی به سنجار خبر داد.
خاورم**9365**1856