به گزارش خبرنگار مهر، عصمت محمودی صبح شنبه در نشست ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاههای خراسان جنوبی با بیان اینکه خانوادهها نیز باید در رفع این معضلات و ناهنجاریها با دولت همکاری کنند٬ افزود: روابط خانوادگی در بروز بسیاری از آسیبها نقش دارد.
وی ادامه داد: فقدان ارزشهایی مانند صبر٬ وفاداری٬ مسئولیتپذیری و محبت از عوامل مهم در بروز آسیبهایی مانند طلاق است.
محمودی با بیان اینکه سبک زندگی خانوادهها دچار تزلزل شده است٬ اظهار کرد: متأسفانه ماهواره و شبکههای اجتماعی فضای خانوادهها را پر کرده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی خانواده را بسیار تأثیرگذار در تحکیم رابطهها دانست و گفت: رفتار اعضای خانواده نقش محوری در تحکیم بنیان خانواده دارد.
وی با اشاره به اخبار منتشرشده در حوزه آسیبهای اجتماعی٬ بیان کرد: رسانهها از پرداختن افراطی و بزرگنمایی مشکلات خودداری کنند.
۱۶ هزار نفر آموزش مهارت های زندگی را فرا گرفتند
معاون توسعه پیش گیری خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: سال گذشته، ۱۶ هزار نفر در خراسان جنوبی آموزش های مهارت خانواده را فرا گرفته اند.
شهرام شیخانی ادامه داد: هزار و ۲۰۰ نفر از این تعداد در دانشگاههای استان آموزشهای مهارت زندگی را فراگرفتهاند.
وی افزود: همچنین در سال گذشته چهار هزار و ۲۰۰ نفر آموزشهای قبل ازدواج و پنج هزار و ۴۰۰ نفر آموزشهای بعد ازدواج را فراگرفتند.
شیخانی ارتقای سلامت روان را از اهداف آموزش مهارتهای زندگی دانست و گفت: همگرایی دانشگاهها در این مهم، بسیار حائز اهمیت است.
وی از وجود ۳۰ مدرس فعال در زمینه آموزش مهارتهای زندگی در استان خبر داد و گفت: این افراد در هفت محور آموزشی به انتقال مهارتهای زندگی به جامعه میپردازند.
شیخانی با بیان اینکه این آموزشها در قالب کارگاه برگزار میشود٬ ادامه داد: خودآگاهی٬ کنترل خشم و مقابله با استرس٬ تفکر خلاق٬ حل مسئله و تصمیمگیری و ارتباط از جمله محورهای آموزشی این کارگاهها است.
معاون توسعه پیشگیری خراسان جنوبی با بیان اینکه در عصر کنونی ارتباط خانوادهها کم رنگ شده است٬ افزود: همچنین بسیاری از جوانان از مهارتهای لازم برای زندگی بیاطلاع هستند.