شناسهٔ خبر: 15021258 - سرویس بین‌الملل
منبع: رجا | لینک خبر

تداوم نقشه غرب برای آینده ایران در منطقه در برابر سکوت دولت یازدهم/ دولت آلمان: برای عادی سازی روابط ، اسرائیل را به رسمیت بشناسید!

به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، در نامه‌ای که از طرف دولت آلمان به «فولکر بک» رئیس کمیته پارلمانی دوستی با اسرائیل ارسال شده، آمده است: «تا زمانی که ایران حق اسرائیل برای بقا را به رسمیت نشناسد، روابط عادی و کامل با این کشور مقدور نخواهد بود.» این نامه پاسخ به سوالی است که دو ماه قبل از سوی بک به پارلمان ارائه شده بود.

صاحب‌خبر -
گروه بین‌الملل-رجانیوز: تلاش‌ شبانه‌روزی و به آب و آتش‌ زدن‌های همه‌جانبه دولت یازدهم برای خشنود ساختن  کشورهای اروپایی هر روز شکست تازه‌ای را تجربه می‌کند و نتیجه‌ تمامی اقدامات موسم به "تنش‌زدا" برای ایجاد تغییر بنیادین (Fundamental Shift) تقریباً هیچ (Almost nothing) بوده که شرط جدید دولت آلمان مبنی بر به رسمیت شناختن اسرائیل برای عادی سازی روابط با ایران نمونه‌ی جدیدی از این مسئله است.
 
به گزارش رجانیوز طی روزهای گذشته دولت آلمان بار دیگر برقراری رابطه  عادی با ایران را به پذیرش موجودیت اسرائیل از سوی تهران، مشروط کرد. به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، در نامه‌ای که از طرف دولت آلمان به «فولکر بک» رئیس کمیته پارلمانی دوستی با اسرائیل ارسال شده، آمده است: «تا زمانی که ایران حق اسرائیل برای بقا را به رسمیت نشناسد، روابط عادی و کامل با این کشور مقدور نخواهد بود.» این نامه پاسخ به سوالی است که دو ماه قبل از سوی بک به پارلمان ارائه شده بود.
 
 
در بخش دیگری از نامه دولت آلمان مدعی شده که در مذاکره با مقامات ایرانی «آزمایش‌های موشکی و تهدید اسرائیل» را محکوم کرده است. دخالت در امور داخلی ایران نیز در ادامه این نامه به وضوح مشاهده می‌شود به طوری که در این بخش از آن آمده است که دولت آلمان از «وضعیت حقوق بشر در ایران بسیار نگران است. امیدواری‌ها نسبت به بهبود اوضاع در دولت روحانی، تاکنون محقق نشده است.»
 
گفتنی است که شرط و شروط‌های آلمان برای عادی سازی برقراری رابطه با ایران درحالی صورت می‌گیرد که دولت یازدهم در راستای پروژه برجام دو و سه تلاش بسیاری برای تسریع گفت‌وگوها به موضوعات دیگری هم‌چون حقوق‌بشر و تحولات منطقه‌ای داشته و حتی حسن روحانی اساس مذاکرات هسته‌ای را برای ایجاد شرایط جدید در روابط بین‌الملل می‌پنداشته است اما گویا در این بین دولت آلمان حتی در این حد هم به راحتی حاضر به همکاری با دولت یازدهم نشده است و از شروط خود را برای افزایش فشار بر دیپلماسی لبخند رونمایی کرده است.
 
نکته جالب توجه این است که سیر نه گفتن‌های آلمان تنها محدود به زمان فعلی نمی‌شود و پیشتر نیز دولت‌مردان این کشور اروپایی بر شرط به رسمیت شناختن اسرائیل برای عادی سازی رابطه با ایران پافشاری کرده بودند. در همین راستا انتشار یادداشت زیگمار گابریل وزیر اقتصاد و معاون صدر اعظم آلمان در نشریه بیلد آن‌هم دقیقاً در زمانی که وی  برای گفت‌وگو با مقامات ایرانی وارد ایران شد جالب توجه است؛ گابریل در این‌باره می‌گوید: «حق اسرائیل برای بقا، دیگر نباید زیر سوال رود. روابط واقعا مستحکم و باثبات،‌ تنها زمانی شکل می‌گیرد که سیاستگذاران ایرانی، به این مسئله اذعان کنند. من در سفرم (به ایران) به دفعات بر این موضوع تصریح خواهم کرد.»
 
 
 
با این تفاسیر به نظر می‌رسد که رفتار‌های استکباری و خصمانه آلمان کماکان ادامه خواهد داشت و دولت یازدهم هم هرگز نباید به وعده‌های نسیه این کشور دل ببندد. همچنین سابقه دولت آلمان در انجام اقدامات خصمانه علیه ایران به میزانی است که نشان می‌دهد به تعبیر دقیق امام راحل(ره)، تنها در صورت عدول از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی ملت ایران حاضر به برقراری رابطه با ایران خواهد بود.
 
گفتنی است آلمان از دیگر کشورهایی بود که در زمان جنگ تحمیلی با ارسال مواد شیمیایی  به یاری صدام شتافت به طوری که عراق را قادر ساخت تا 6000 تن بمب شیمیایی علیه ایران به کار گیرد. این مسئله از جمله مواردی بود که سال‌گذشته همزمان با سفر اشتاین مایر به ایران و سخنرانی وی در دانشگاه تهران مورد اعتراض دانشجویان نیز قرار گرفت و دانشجویان با سر دادن شعار‌هایی از جمله «هدیه آلمان به ایران، بیش از 2 هزار شهید و جانباز شیمیایی»، «سردشت را فراموشت نمی‌کنیم» و «خطر بمباران شیمیایی» اعتراض خود را به وزیر خارجه آلمان و مسئولان دانشگاه تهران که برای حضور اشتاین مایر فرش قرمز پهن کردند، اعلام کردند.
 
 
به همین جهت به نظر می‌رسد که دولت یازدهم هم به جای نگاهی رویایی، شیوه‌ی واقع‌بینانه‌ای را در برخورد با کشوری اتخاذ کند که با رویکردی استکباری "دخالت در امور ملت‌های دیگر و تحمیل بر دیگران را حق خود دانسته و به هیچ کسی هم پاسخ‌گو نمی‌باشد"