شناسهٔ خبر: 14987591 - سرویس اجتماعی
منبع: مهر | لینک خبر

راه اندازی فودکورت دانشگاه صنعتی شریف تا آذرماه

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته «فود کورت» دانشگاه تا آبان یا آذرماه راه اندازی می شود.

صاحب‌خبر -

بیژن وثوقی وحدت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به راه اندازی فود کورت در دانشگاه صنعتی شریف افزود: قرار است که فوت کورت به دانشگاه صنعتی شریف اضافه شود.

وی ادامه داد: به تازگی فود کورت دانشگاه به مناقصه گذاشته شده و ما امیدواریم طبق برنامه ریزی هایی که صورت گرفته تا آبان یا آذرماه راه اندازی شود.

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف افزود: فضای مدنظر برای راه اندازی فودکورت معین شده است.

به گزارش مهر، پیش از این عنوان شده بود، فضایی که برای فود کورت در نظر گرفته شده،  متراژ یک هزار و ۲۰۰ مترمربع، ظرفیت حداقل هشت غرفه موادغذایی و رستوران را دارد.

 لذا از بین متقاضیان و طرح‌های پیشنهادی تنها آن دسته از کسانی که در مصاحبه، ایده‌آل این کار شناخته شوند، باید در یک بازه سه ماهه به کار پیاده سازی و راه اندازی طرح خود، ‌ بپردازند.

تمام هزینه های راه اندازی بر عهده واحدهای مستقر در آن است اما طبق برآورد دانشگاه بیش از ۸۰۰ میلیون تومان باید هزینه صرف شود.