به گزارش بولتن نیوز،تحقیقات سازمان غذا و دارو آمریکا نشان می دهد محصولات تنباکو حاوی گونه های باکتری نظیر باسیل لیچنیفورمیس و باسیل پامیلوس است که موجب بروز مشکلات ریوی می شوند.
∎
محققان دریافته اند که چندین گونه باکتری در محصولات تنباکو جویدنی می تواند موجب افزایش ریسک سرطان، عفونت های ریه، اسهال و استفراغ شوند.
استیون فولی، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «برخی گونه های باکتری موجود در این تنباکوهای جویدنی، عامل شیوع اسهال و استفراغ هستند. بعلاوه آنها موجب تولید سم ملایمی می شوند که در نهایت بیماری های گسترده را در پی خواهد داشت.»
به گفته فولی، برخی گونه های باسیل و همچنین برخی رشته های باکتری های حلقوی می توانند موجب کاهش نیترات به نیتریت شوند که در نهایت منجر به سرطان می شود.