شناسهٔ خبر: 14950986 - سرویس سیاسی
منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

آیت‌الله علم‌الهدی: نماینده ولی فقیه باید رهنمودها و راهبردهای رهبری را در استان مطالبه کند

صاحب‌خبر -
 

‏مشهد – خبرنگار اطلاعات: جلسه شورای اداری خراسان رضوی با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد.

در این نشست آیت‌الله احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به هفته دولت گفت: شهیدان رجایی و باهنر صرف نظر از وجه مدیریتی در نظام، دو معلم بودند و بیشتر کسوت آن دو آموزش و تعلیم بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به این که در دولت رجایی و باهنر احیای ارزش‌های دینی و توجه به هنجارهای دینی در رأس خدمت به مردم قرار گرفت،تاکید کرد: هر کارگزاری بخواهد خدمت به دین را در رأس خدمت به مردم قرار دهد، آن کارگزار خادم است و اما اگر توجه به دین و نظام و اقامه حدود الهی در رأس خدمت به مردم قرار نگرفت، ممکن است عنصری خائن به وجود آید.

آیت‌الله علم‌الهدی با انتقاد از اینگونه افراد، افزود: این افراد دین را برای مسلط شدن بر گُرده مردم ابزار قرار داده‌اند.

وی با اشاره به این که رفتار شهیدان رجایی و باهنر در خدمت به دین در رأس خدمت به مردم آموزه ارزشمندی است، گفت: از خادمین با اخلاص دولت و مدیران میانی در مسؤلیت‌های ارزشمند آن هم در مشهدالرضا که با عشق و ارادت به ولایت رضوی خالصانه خدمت می‌کنند قدر دانی می‌کنم.‏

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر این که پست و مسؤلیت در یک نظام الهی را نمی‌توان به عنوان شغل و مبدأ رزق و روزی انتخاب کرد، افزود: مدیریت شغل نیست بلکه در یک نظام الهی و ولایی امانتی است که پذیرفته می‌شود و مسؤلان از صدر تا ذیل آن امانت را بین مسؤلان و مدیران میانی تقسیم می‌کنند تا امور انجام گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌رضوی در بخش دیگری از سخنانش یاد آورشد: همانطور که از اقدام‌های دولت در عرصه کشاورزی و درمان و سلامت قدر دانی کردم، طبیعی است که نقاط ضعف را هم ببینم و تذکر دهم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از سیاست‌زدگی گسترش یافته در کشور، گفت: برخی حرف یک طلبه را در کسوت طلبگی تعبیر نمی‌کنند و تفسیر سیاسی دارند و از آدم چهره سیاسی تصویر می‌کنند که اگر آب هم بخورد سیاسی تعبیر می‌شود، در حالی که ما طلبه‌ایم و طلبه یعنی صراحت، صداقت و رفاقت.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به این که نماینده ولی‌فقیه در استان نماینده دو وجه مرجعیت تقلید و رهبریت نظام است، افزود: مراجعه مردم در احکام شرعی و مصرف وجوه مردم به بُعد مرجعیت ولی‌فقیه بر می‌گردد و از بُعد رهبریت نظام نیز وظیفه تذکر، توصیه، نقد و قدردانی از دستگاه‌های اجرایی و کارگزاران نظام بر عهده نماینده ولی فقیه است.

وی با تاکید بر این که نماینده ولی فقیه باید رهنمودها و راهبردهای ولی فقیه را در استان مطالبه کند، گفت: اگر این تذکرات داده نشود وظیفه خود را انجام نداده‌ام فلذا از عرایض بنده رنجیده خاطر نشوید هرچند ممکن است بینش سیاسی من مورد قبول شما نباشد اما مسأله اجرای وظیفه است و در تذکرات داده شده بینش سیاسی من اصل قرار نمی‌گیرد.

وزیر بهداشت نیز در این نشست وفاق ملی را یکی از تلاش‌های دولت یازدهم دانست و گفت: دولت یازدهم با رهنمودها و هدایت‌های رهبری ارتباط با سران قوا و با گروه‌های مرجع از جمله رابطه با مرجعیت را به وجود آورد که کم‌‌نظیر است.

وزیر بهداشت با تاکید براین که می‌توانستیم از مذاکرات هسته‌ای استفاده بهتری بکنیم، گفت: سرمایه‌گذاری خارجی پس از برجام ۴۵ برابر شده و این امر سبب شده است تا آرامش و آسایش بیشتری در جامعه به وجود آید.

دکتر‌هاشمی ساماندهی وضع یارانه‌ها را ضروری دانست و افزود: مشکل اصلی امروز کشور مسأله اقتصادی است و بیشترین وقت را می‌گیرد اما اتفاق و اتحاد می‌تواند ما را در رسیدن به سرمنزل مقصود کمک کند و با دستاوردهای بیشتری مشکلات مردم و کشور حل شود.

وی با قدر دانی از اعضای شورای اداری خراسان رضوی که با تمامی ظرفیت فعال می‌کنند، افزود: ۲۰۰ ۱میلیارد تومان پروژه در حال بهره‌برداری در خراسان رضوی است که البته حق استان بیش از این‌هاست.

وزیر بهداشت یادآورشد: در حوزه سلامت هم همان بیمارستان‌های قدیم همچنان فعال هستند و اگر آستان قدس وارد مسأله شود، امیدهای بیشتری به وجود خواهد آمد.‏