کرباسیان: سیاست گمرک ایجاد اتوبان برای تولید است
خبرآنلاین: رئیس کل گمرک گفت: زمان ترخیص برای واحدهای تولیدی به کمتر از دو ساعت رسیده است. رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران که وزیر اقتصاد را در سفر به استان آذربایجان شرقی همراهی میکند، اقدامات گمرک جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد و گفت: 33 نوع عوارض و 65 نوع معافیت گمرکی در کشور وجود دارد. مسعود کرباسیان که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سخن میگفت، با اشاره به اینکه در کشور ما 33 نوع عوارض و 65 نوع معافیت وجود دارد، گفت: هنوز که هنوز است نمیتوانیم گواهی مبدأ بگیریم. مسعود کرباسیان افزود: در بخش تولید، ضمانتنامه 11ماهه برای مواد اولیه داده میشود و زمان ترخیص برای واحدهای تولیدی به کمتر از دو ساعت رسیده است. وی درخصوص استاندارد تأکید کرد: توافق شده که حداکثر در مدت هشت روز استاندارد باید جواب کالاها را ارائه دهد و نمیتوان کالای مردم را در گمرک بیش از مدت قانونی نگه داشت. رئیس کل گمرک با اشاره به اینکه سیاست گمرک ایجاد اتوبان برای تولید است، ادامه داد: سیاستهای ما کاملترین در بخش تولید است. کرباسیان با بیان اینکه همراه با دولت از تولید حمایت میکنیم، تأکید کرد: درخصوص قاچاق باید سختگیری شود و از هفته دیگر تمام واردات کالا به بازرسی کالا متصل میشود و از اتاق بازرگانی نیز درخواست کردهایم که گواهی مبدأ را الکترونیکی کند تا آسانسازی و روانسازی انجام گیرد.
قائممقام وزیر صنعت:
رونق تولید تا پایان ماه جاری محسوس میشود
ایرنا: قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با اجرای برنامههای مختلف اقتصادی بهوسیله دولت، مردم تا پایان شهریورماه سال جاری رونق را در تولید احساس میکنند. رضا رحمانی افزود: ستاد تسهیل مشکلات، صنایع بزرگ را بررسی میکند و راهکارهای مناسب را برای آنها اتخاذ میکند، در همین زمینه برنامه اصناف تولیدی نیز به صورت دقیق در حال اجرائیشدن است. وی با بیان اینکه پرداختها در طرح رونق تولید تا پایان شهریورماه به پایان میرسد، تصریح کرد: اصل پرداختها در مردادماه آغاز شده و در شرایط فعلی روزانه 300 پرونده در اینباره اضافه میشود. قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در طرح رونق تولید، هفتهزار و 500 واحد هدفگذاری شده است که البته محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. رحمانی خاطرنشان کرد: تداوم پرداخت تسهیلات تا پایان شهریورماه تولیدکنندهها را قادر میکند در نیمه دوم سال مواد اولیه را تهیه و به اشتغالزایی برسند. وی یادآور شد: خوشبختانه بسیاری از مشکلات بانکها حل شده و در شرایط فعلی یک زبان واحد در کشور حاکم شده است. قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: فرایند پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی وضعیتی مناسب دارد و در ارتباط دوسویه با بانکها تسریع در پرداخت تسهیلات به واحدها پیگیری میشود. رحمانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از هدفگذاریهای انجامشده افزایش 10میلیارد دلاری صادرات در کشور است که تاکنون در چهار ماه نخست سال براساس آمار گمرک این موضوع محقق شده است.
نمایش توانمندی تولیدات داخلی در چهارمین نمایشگاه پوشاک
صداوسیما: همزمان با چهارمین نمایشگاه بینالمللی پوشاک ایران که از 13 تا 16 شهریور در محل دائمی نمایشگاههای تهران برگزار میشود، جدیدترین برندها، تولیدات و خدمات واحدهای بزرگ و کوچک تولیدی و دستاندرکاران صنعت پوشاک کشور، عرضه و به نمایش گذاشته خواهد شد. در این نمایشگاه، حدود 50 شرکت داخلی و 30 شرکتکننده خارجی، ضمن ارائه جدیدترین کلکسیونهای تولیدی خود، نوینترین طرحهای تولیدی برگرفته از فرهنگ ایرانی-اسلامی را مطرح و معرفی خواهند کرد. مهدی یکتا، دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، به ویژگیهای ممتاز نمایشگاه امسال اشاره کرد و گفت: امسال برای نخستین بار سیستم کدگذاری بینالمللی GS1 با همکاری مرکز ملی شمارهگذاری ایران، در نمایشگاه اجرا خواهد شد. وی اضافه کرد؛ در این سیستم که با نرمافزارهای خاص طراحی شده است، غرفهداران میتوانند همه اطلاعات آماری و کیفی محصولات خود را در چند ثانیه به سمع و نظر بازدیدکنندگان برسانند و هر بازدیدکننده هم با نصب آپ مدنظر، به محض ورود به سالن، همه اطلاعات دلخواه خود را بدون کمترین محدودیت دریافت خواهد کرد. دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران خاطرنشان کرد؛ براساس اطلاعات کسبشده از واحدهای تولیدی پوشاک، متصلنبودن آنها به سیستم توزیع، مشکل بزرگ این واحدها بوده که با این حرکت میتوان امیدوار بود، سهم بازار از محصولات داخلی افزایش یابد. یکتا، امسال را سال ویژهای برای صنعت پوشاک کشور دانست و گفت: قاچاق یکی از مسائل مهمی است که به صنعت پوشاک کشور صدمات سختی وارد میکند؛ البته مبارزه با قاچاق پوشاک انجام شده و میشود اما باید با جدیت بیشتری انجام شود.