به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید صدرالدین موسوی عصر امروز در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم با بیان اینکه عدم وجود اتخاذ رویه یکسان در پرداخت تسهیلات بانکها یکی از چالشهای پیش روی استان است اظهار داشت: هرکدام از بانکها رویه خود را دارند که این مسئله ایجاد چالش در استان کرده که سبب شده تسهیلات بهدست متقاضیان نرسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم با اشاره به اینکه درزمینه وامهای با سود 18 درصد مقرونبهصرفه نیست افزود: چون یارانه اعطا نمیشود در جلسات با بانکها هم میبینیم اقبالی در این زمینه وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه برخی بانکهای اعلام میکنند خط اعتباری تمامشده که باید مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: درزمینه فرسودگی ماشینآلات و زیر ساختها به دلیل قدمت بالا برخی واحدها امکان برای خرید یا واردات ندارند همین موضوع قیمت تمام شده کالا را افزایش داده و هزینههای سربار افزایش پیداکرده است.
موسوی با تأکید بر اینکه مشکلات پیش روی واحدهای صنعتی سبب شده نتوانند بازاریابی کنند و دچار انباشت تولیدات شدهاند خاطرنشان کرد: دولت 2 هزار قانون دستوپا گیر احصا کرده که 400 مورد رفع شده اما هنوز مشکلاتی برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده است که در تخصیص تسهیلات به معدن کاران دچار مشکل شدهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم ادامه داد: درزمینه واحدهای تولیدی چون بهرهوری کمی دارند پیشنهاد میشود پروژه تحقیقاتی درزمینه آسیبشناسی برای میزان بهرهوری صورت بگیرد.
انتهای پیام/
∎