به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، حجتالسلام احد آزادیخواه در شورای اداری شهرستان ملایر با حضور معاون رئیسجمهور اظهار داشت: حوزه مبل و منبت شهرستان ملایر با کمترین مساعدت قابل رشد و توسعه و ایجاد اشتغال مفید است.
وی بیان کرد: 3 هزار و 852 کارگاه تولید مبل و منبت در شهرستان ملایر فعال است که زمینه اشتغال برای 7 هزار و 809 نفر را در این بخش ایجاد کرده است.
نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: 10 درصد اشتغال مفید شهرستان در این حوزه بوده و لازم است مورد توجه جدی سازمان میراث فرهنگی کشور قرار گیرد.
وی خواستار توجه ویژه سازمان میراث فرهنگی کشور به بخش مبل و منبت و صنایع دستی ملایر همچون سفال شهر جهانی لالجین شد و تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای گردشگری و تاریخی کمنظیر ملایر، تمام امکانات رفاهی و زیرساختهای لازم برای جذب گردشگر در این شهرستان فراهم است.
آزادیخواه شهر زیرزمینی سامن را یک پدیده در حوزه آثار باستانی و تاریخی معرفی کرد و گفت: با این بهانه میشود، زمینه رشد و سرازیر کردن گردشگر را به این منطقه فراهم کرد.
انتهای پیام/
∎