شناسهٔ خبر: 14849511 - سرویس اقتصادی
منبع: هدانا | لینک خبر

معاون وزیر صنعت: 6 هزار و 900 واحد صنعتی در کشور راکد است

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی یزدانی روز سه شنبه در نخستین روز از هفته دولت در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان و دیدار با مدیران واحدهای این شهرک اظهار داشت: رسالت دولت اصلاح فرایندهای نامناسب و تسهیل شرایط کار است و نباید از آن انتظار ورود مستقیم به کسب و کار اشخاص را داشت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه افراد دریافت کننده تسهیلات مسئول باز پرداخت آن هستند باید قبل از ورود به هر کسب و کار مطالعات لازم را انجام داده و برآورد هزینه کنند.
وی با اشاره به جرایم و سودهای بانکی واحدهای صنعتی تصریح کرد: گر چه جرایم بانکی قابل بخشودگی است اما با توجه به سرمایه گذاری افراد در بانک ها و برنامه ریزی نظام بانکی نمی توان انتظار بخشودگی سودهای بانکی را داشت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: یکی از کارهای بنیاد برکت مشارکت در پروژه های صنعتی است و افراد می توانند با هماهنگی این نهاد برای کسب و کار خود شریک پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، علی یزدانی صبح امروز / سه شنبه / در بدو ورود به فرودگاه زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان مورد استقبال رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شهرک های صنعتی سیستان وبلوچستان و جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
شرکت در آئین کلنگ زنی شرکت آناهیتا رفتار شرق (آرش صنعت)، بازدید از شهرک صنعتی زاهدان و دیدار با شرکت خدماتی و مدیران واحدهای این شهرک از برنامه های معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت است.
بازدید از شهرک صنعتی کامبوزیار و شهرک صنعتی کارگاهی و دیدار با مدیران واحدهای آنها از سایر برنامه های وی در این سفر است.
همچنین تشکیل جلسه در سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با حضور مدیران شرکت خدماتی و تشکل های مرتبط و رئیس این سازمان و ادارات مرتبط پایان بخش سفر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.
7311 / 6081