شناسهٔ خبر: 13748300 - سرویس سیاسی
منبع: هدانا | لینک خبر

مردم باحضورگسترده درراهپیمایی روزقدس توطئه استکبارجهانی را خنثی کنند

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام علی اکبر ایمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: راهپیمایی روز جهانی قدس در این چند سال اخیر شرایط متفاوتی نسبت به گذشته پیدا کرده زیرا که آمریکایی ها با تشویق به افراطی گری و تشکیل گروه های تکفیری به نام اسلام عده ای را به جان مردم مسلمان در کشورهای اسلامی انداخته اند.
وی ادامه داد: اینها با نهایت وحشی گری و سفاکی خون مسلمانان را می ریزند و جنایاتی را در عراق،سوریه،لیبی و سایر کشورهای اسلامی مرتکب شده اندکه روی صهیونیستها را سفید کرده اند.
وی افزود: در منطقه ما مثلث شومی را از کشورهای عربستان،قطر و ترکیه تشکیل داده اند که با حمایت از تروریست ها خواب آرام را از مردم سوریه و عراق و سایر کشورها گرفتند و آرام آرام می خواهند مسئله قدس و فلسطین را به مسئله دسته چندم مسلمانان تبدیل کنند.
امام جمعه شهرستان فردیس گفت: متاسفانه شاهد آن هستیم که قدس و فلسطین از سوی کشورهای اسلامی به فراموشی سپرده شده و کشورهایی نظیر ترکیه،عربستان سعودی،مصر،اردون و قطر با علنی کردن ارتباط دیپلماسی با رژیم اشغالگر قدس علیه ایران و جبهه مقاومت متحد شده اند.
ایمانی افزود: آنها می خواهند برای همیشه مسسئله فلسطین را از ذهنها پاک کنند از اینرو بر مسلمانان جهان فضل و واجب است که با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس این توطئه آمریکایی،صهیونیستی و سعودی را خنثی کنند و علیه رژیم اشغالگر قدس متحد شوند.
شهرستان فردیس با حدود 600 هزار نفر جمعیت در جنوب کلانشهر کرج مرکز استان البرز قرار دارد.
7413/1535