شناسهٔ خبر: 11804120 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس:

بیش از ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر شب در استان فارس اسکان یافتند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس از اسکان بیش از ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر شب در مراکز اقامتی استان فارس خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مصیب امیری پیش از ظهر امروز در بازدید از واحدهای اقامتی شیراز اظهار داشت: براساس آمارهای ارائه شده از 28 اسفندماه تا ششم فروردین‌ماه 2 میلیون و 220 هزار و 11 نفر شب در واحدهای اقامتی استان اسکان یافتند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: واحدهای اقامتی استان فارس شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، کمپ‌های موقت، کلاس‌ها مدارس، منازل استیجاری و چادرهای مسافرتی و مهمانسراها، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی است که بیشترین اقامت در مدارس با 863 هزار و 344 نفر شب، مهمانسراهای ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی 583 هزار و 116 نفر شب و کمپ‌های موقت با 280 هزار و 669 نفر شب است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: در این مدت بیش از 239 هزار و 511 نفر از مجموعه حافظ، 222 هزار و 210 نفر از تخت جمشید، 151 هزار و 392 نفر از مجموعه سعدی و 99 هزار و 624 نفر از مجموعه پاسارگاد و 90 هزار و 564 نفر از مجموعه ارگ کریم خانی دیدن کردند.

انتهای پیام/