شناسهٔ خبر: 9908566 - سرویس سیاسی
منبع: الف | لینک خبر

بازداشت معلمان زن ایرانی در امارات و ممنوع الخروج شدن برخی دیگر

صاحب‌خبر -


یکی از معلمان اعزامی به مدارس ایران در امارات با تأیید خبر بازداشت دو معلم زن ایرانی در امارات، گفت:‌ تهیه «کارت کار» در امارات حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ درهم هزینه دارد و جریمه هر معلمی که آن را نداشته باشد، ۵ هزار درهم است.

به گزارش فارس،‌ ۱۴ مهر ماه امسال بود که ۲۲ معلم ایرانی اعزامی به مدارس ایرانیان امارات به شُرطه ( اداره پلیس) احضار شدند؛ از این تعداد ۹ معلم مرد بازداشت شدند و مقرر شد ۱۳ معلم دیگر که زن بودند نیز در روز دادگاه حضور پیدا کنند.

مشکل این معلمان، نداشتن ویزای العین عنوان شد چرا که آنها فقط روادید دبی را داشتند و این در حالی بود که در مدرسه ایرانی العین تدریس می‌ کردند.

پس گذشت حدود ۱۰ روز از زندانی شدن معلمان مرد ایرانی در امارات و پس از پیگیری‌های وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و امور خارجه، این معلمان ۲۴ مهرماه آزاد شدند.

اما انگار مشکل معلمان ایرانی در امارات هنوز حل نشده است، چند روز پیش که تعدادی از این معلمان برای تعطیلات بین سال تحصیلی، عازم ایران شده بودند، متوجه شدند که ممنوع‌الخروج شده‌اند.

یکی از معلمان زن ایرانی از پنج‌شنبه گذشته بازداشت شده است و یکی دیگر نیز روز گذشته هنگامی که با همسرش به فرودگاه دبی برای سفر به ایران مراجعه کرد، بازداشت شد و به او گفته شد که ممنوع‌الخروج است البته همسر این خانم معلم که او هم معلم است، ممنوع‌الخروج نبود؛ این معلم زن حدود ۶ ساعت در بازداشتگاه در کنار زنان خلافکار اماراتی به سر برد و ساعات سختی را گذراند.

یکی از معلمان ایرانی اعزامی به مدارس ایران در امارات به خبرنگار فارس اظهار داشت:‌ تهیه «کارت کار» برای حل مشکل معلمان ایرانی در امارات حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ درهم هزینه دارد، این در حالی است که جریمه هر معلمی که این «کارت کار» را تهیه نکرده باشد ۵ هزار درهم است.

وی داد: به ما گفته شده است هنوز پرونده معلمان ایرانی که در مدرسه العین درس می‌دهند حل نشده و هنوز پرونده ما از سوی دادگاه امارات مختومه نشده است که امیدواریم وزارت امور خارجه و آموزش و پرورش در این خصوص وارد عمل شوند.

این معلم افزود: مشکل معلمان ایرانی در العین برای معلمان ایرانی در مدارس ابوظبی هم وجود دارد و آنها نیز بیش از یک ماه پیش از سوی شُرطه احضار شدند.

گفتنی است، مشکل روادید برای همه معلمان ایرانی در امارات وجود ندار، بلکه این مشکل برای آن گروه از معلمانی وجود دارد که روادید دبی را دارند، اما در شهرهای دیگر درس می‌دهند.