وی اخبار امضای قرار داد کرار جاسم با 'زاخو' یا ' نجف ' دو باشگاه عراقی حاضر در لیگ برتر فوتبال عراق را تکذیب کرد و گفت: تنها منتظر موافقت تیم استقلال برای استفاده از خدمات کرار جاسم هستیم.
هافبک شماره 13 عراقی باشگاه استقلال تهران که اصالتا از اهالی نجف است و از باشگاه نجف نام و آوازه پیدا کرد یکی از محبوب ترین بازیکنان عراقی در این کشور به ویژه در استان نجف به شمار می رود.
این بازیکن 28 ساله عضو تیم ملی فوتبال عراق تجربه بازی را در صفوف باشگاه های نجف، الوکره قطر، تراکتور سازی تبریز، شاهین بوشهر، عجمان امارات و استقلال تهران دارد.
مهمترین افتخار بین المللی این بازیکن ، قهرمانی آسیا در سال 2007 است که به همراه دیگر بازیکنان مطرح عراقی توانستند این جام را به دست آورند.
باشگاه نجف اکنون با 10 امتیاز در گروه دوم در بین 10 تیم در رده ششم قرار دارد و فاصله اش از صدر نشین که تیم 'مینا بصره' بوده تنها 6 امتیاز است.
لیگ برتر فوتبال عراق امسال به شکل جدیدی برگزار شده است و اکنون 20 تیم در دو گروه 10 تیمی با هم رقابت می کنند.
خاورم *4*1770**1010