شناسهٔ خبر: 8810169 - سرویس ورزشی
منبع: تسنیم | لینک خبر

حاشیه دربی 81

ابراز امیدواری بگوویچ برای برد پرسپولیس و مشکل خبرنگاران خارجی

سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس ابراز امیدواری کرد که این تیم در دربی 81 پیروز شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وینگو بگوویچ سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که برای تماشای دیدار این تیم با استقلال به ورزشگاه آزادی آمده است در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد این بازی اظهار داشت: به تیم برانکو بسیار امیدوارم که بتواند در دربی پیروز شود. پرسپولیس فوتبال خوبی بازی می‌کند و می‌شود امیدوار بود که برنده بازی شود.

وی ادامه داد: البته استقلال هم تیم قدرتمندی است، اما با توجه به اینکه سرمربی پرسپولیس بوده‌ام و پرسپولیسی هستم، دوست دارم این تیم برنده دربی باشد.

* خبرنگاران یک شبکه کلمبیایی که یک خانم و آقا هستند هنگام ورود به ورزشگاه دچار مشکل شدند. این خبرنگاران از مأموران نیروی انتظامی فیلمبرداری کرده بودند که این مسئله باعث شد که دچار مشکل شوند و نتوانند وارد ورزشگاه شوند.

* تیم‌های هنرمندان پرسپولیس و استقلال پس از برگزاری بازی‌شان پیش از دربی 81، هنگامی که می‌خواستند وارد جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی شوند و دربی را از آنجا ببینند با ممانعت مسئول جایگاه روبه‌رو شدند که این مسئله باعث شد تعدادی از آنها با ناراحتی ورزشگاه آزادی را ترک کنند.

* مقابل ورودی جایگاه ویژه بسیار شلوغ است و افرادی قصد دارند بدون ارائه بلیت وارد این جایگاه شوند که با ممانعت مأموران روبه‌رو شدند.

انتهای پیام/