به گزارش خبرنگار مهر، پس از پیروزی ۷۵ بر ۶۲ تیم ملی بسکتبال در نخستین دیدار مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی آسیا و صعود به مرحله نیمه نهایی این مسابقات اوشین ساهاکیان اظهارداشت: این دیدار خیلی سنگین بود چون در صورت باخت حذف می شدیم و نتیجه زحمات تیم به هدر می رفت.
وی که در نشست خبری پس از پایان بازی صحبت می کرد با تاکید بر اینکه دو ماه و نیم برای شرکت در مسابقات زحمت کشدیم، خاطرنشان کرد: کره ای ها خیلی خوب بازی کردندو دفاع سرسختی داشتند. آنها خیلی با انگیزه بودند و تا پایان مسابقه هم دست از تلاش برنداشتند.
ساهاکیان درباره رویارویی با تیم چین در مرحله نیمه نهایی گفت: همه می گفتند در فینال بازی ها با چین بازی می کنیم حالا فینال دو تیم فردا برگزار می شود آنهم در مرحله نیمه نهایی. البته فشار روی آنها بیشتر از تیم ها خواهد بود.
این بازیکن تاکید کرد: تا به حال نیمی از قدرت ایران را دیده اید. فردا بهتر از این خواهیم بود چون تمام بازیکنان برای برد هم قسم شده اند. اگر پیروز میدان نباشیم قطعا تمام تلاش خود را برای نمایش بهترین بازی از ایران به کار می بندیم.
ساهاکیان در پایان ابراز امیدوای کرد که ایران با پیروزی در دو دیدار آینده جام قهرمانی بالای سر ببرد.