شناسهٔ خبر: 7909527 - سرویس ورزشی
منبع: تعامل | لینک خبر

خبر روز

سوت های ضدپرسپولیس، داوران سرشناس ایران را خانه نشین می کند/صالحی چهارجلسه محروم

صاحب‌خبر -

داور دیدار پرسپولیس و سایپا به دلیل نمره پایین ناظرداوری مسابقه، ۴ جلسه از قضاوت در لیگ برتر محروم شد.

به گزارش تابناک ورزشی، احمد صالحی که در مراسم بهترین های لیگ برتر چهاردهم به عنوان برترین داور انتخاب شده بود و در مراسم برترین‌های فوتبال از او تقدیر شد با حکم فدراسیون برای چهار هفته حق قضاوت در سطح اول فوتبال باشگاهی ایران را نخواهد داشت. این داور برتر،  درهفته ششم لیگ برتر هنگام قضاوت بازی پرسپولیس مقابل سایپا ، سوت های پر اشتباهی داشت که در مهمترین آن ها برخورد واضح توپ به سر بازیکن پرسپولیس را پنالتی به سود سایپا تشخیص داد.

ناظر داوری این مسابقه نمره ضعیفی به احمد صالحی داد و به این ترتیب این داور هم 4 جلسه از قضاوت در لیگ برتر محروم شد.

به جز این اشتباه تاثیرگذار که باعث شد نتیجه بازی پرسپولیس و سایپا تغییر کند، برخی شایعه کرده بودند که او به رامین رضاییان بازیکن پرسپولیس دو کارت زرد داده و فراموش کرده او را اخراج کند اما فارس از تیم داوری این مسابقه این مساله را جویا شدو مشخص شد که رضائیان فقط یک کارت زرد گرفته است.

پیش ازاین نیز علیرضا فغانی داور دیدار پرسپولیس و ذوب آهن، که بهترین داور جام ملتهای استرالیا شد، نیز 4 جلسه از قضاوت محروم شده بود. او هم علیه پرسپولیس مرتکب اشتباهی محرز و تاثیرگذار شده بود و پنالتی غیر واقعی علیه قرمزها مقابل ذوب اهن اعلام کرد.