شناسهٔ خبر: 78243536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

بهره‌برداری از طرح‌های اقتصادی و جاده‌ای به ارزش ۲۷هزار میلیارد تومان در جنگ رمضان/ با همت دولت چهاردهم راه‌آهن اردبیل آماده افتتاح است

برنا-گروه استانها:استاندار اردبیل گفت: در طول جنگ رمضان، ۱۹ طرح مهم اقتصادی با سرمایه‌گذاری ۲۵هزار میلیارد تومان و ۲۵ کیلومتر بزرگراه و چند طرح زیرساختی با ا...

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل:مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل در نشست مشترک رئیس جمهوری اسلامی ایران و وزیر کشور با استانداران که به‌صورت وبیناری برگزار شد، اظهار کرد: تفویض اختیارات دولت به استانداران به‌ویژه استان‌های مرزی در کنترل بازار و تنظیم واردات و صادرات با اهمیت بوده و نقش مهمی داشته است.

 وی افزود: اخیرا یک هیأت اقتصادی متشکل از بازرگانان و تجار استان اردبیل در راستای واردات کالاهای اساسی به کشور آذربایجان سفر کردند.

 استاندار اردبیل ادامه داد: پس از تفویض اختیارات، تعداد ۳۰ ثبت سفارش واردات کالاها و مواد اولیه انجام شده و ۲۶هزار تن اقلام اساسی مورد نیاز از طریق مرز و گمرک بیله‌سوار وارد استان شده است.

 امامی یگانه تصریح کرد: با سرعت‌بخشی به پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری به استان، روند تولید، اشتغال و استمهال بدهی واحدهای اقتصادی و تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدها، شاهد ثبات در بخش اقتصادی و صنعت خواهیم شد.

 وی گفت: در طول جنگ رمضان بیش از ۳۲هزار تن کالای اساسی در سطح استان اردبیل توزیع شده و بیش از ۹۰ نشست قرارگاه اقتصادی در راستای تأمین، ذخیره و توزیع کالاهای اساسی و نظارت بر بازار برگزار شده است.

 نماینده عالی دولت در استان اردبیل بیان کرد: در نتیجه برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و نمایشگاه اردبیل اکسپو ۲۰۲۵، تا به حال ۲۸ طرح با اعتبار ۴۲هزار میلیارد تومان آماده شروع عملیات بوده و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است.

برچسب‌ها: