شناسهٔ خبر: 76057332 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

سناتورهای آمریکایی خواستار تحقیق در مورد حملات پنتاگون به «قایق‌های مواد مخدر» شدند

صاحب‌خبر -

شفقنا – گروهی از سناتورهای آمریکایی خواستار بررسی حقوقی حملات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به قایق‌های مظنون به عضویت در کارتل‌های مواد مخدر در دریای کارائیب و شرق اقیانوس آرام شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، نگرانی‌ها بار دیگر پس از آن تشدید شد که روزنامه واشنگتن‌پست روز جمعه گزارش داد پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، دستور کشتار بازماندگان یکی از شناورهایی را صادر کرده که در اثر حمله واشنگتن به آتش کشیده شده بودند.

تیم کِین، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، روز یکشنبه به شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: اگر این گزارش صحت داشته باشد، آشکارا نقض قوانین داخلی وزارت دفاع در مورد جنگ و همچنین قوانین بین‌المللی درباره نحوه برخورد با افراد در چنین شرایطی است. بنابراین اگر درست باشد، به سطح یک جنایت جنگی می‌رسد.

کین افزود که او و برخی از همکارانش «عمیقا نگران» «کل منطق قانونی این حملات» هستند. او پیش از این تلاش ناموفقی برای تصویب لایحه‌ای کرده بود که ترامپ را از حمله به ونزوئلا بدون تأیید کنگره منع می‌کرد.

مایک ترنر، نماینده جمهوری‌خواه از ایالت اوهایو، به سی‌بی‌اس گفت: نگرانی‌های بسیار جدی در کنگره درباره حملات به به قایق‌های مواد مخدر در دریای کارائیب و اقیانوس آرام، و توجیه قانونی که ارائه شده است، وجود دارد.

اگرچه هگست گزارش واشنگتن‌پست را «جعلی» خواند، اما بار دیگر تأکید کرد که این حملات با هدف «متوقف کردن مواد مخدر کشنده، نابودی قایق‌های مواد مخدر و کشتن تروریست‌های مواد مخدر که مردم آمریکا را مسموم می‌کنند»، انجام شده است.

ترامپ، کاراکاس را به کمک به کارتل‌های مواد مخدر متهم کرده و این کشور را تهدید به حمله کرده است. نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، هرگونه ارتباط با جرائم سازمان‌یافته را رد کرده و به واشنگتن در مورد راه‌اندازی یک «جنگ دیوانه‌وار» دیگر هشدار داده است. کاراکاس مدعی شده است که ترامپ از مبارزه با قاچاق مواد مخدر به عنوان بهانه‌ای برای تغییر رژیم استفاده می‌کند.

از ماه سپتامبر تاکنون بیش از ۲۰ شناور مشکوک به قاچاق مواد مخدر مورد حمله آمریکا قرار گرفته‌اند و بالغ بر هشتاد نفر در این یورش‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

روزنامه وال استریت ژورنال روز شنبه با استناد به یک مقام دفاعی و داده‌های ردیابی پروازی گزارش داد که آمریکا در هفته‌های اخیر به تمرین حملات هوایی علیه ونزوئلا پرداخته است.

بر اساس این گزارش، ترامپ ظاهراً به مادورو گفته است که اگر او داوطلبانه از قدرت کنار نرود، ایالات متحده آمریکا گزینه‌های دیگری را مورد بررسی قرار خواهد داد.

این خبر را اینجا ببینید.