شناسهٔ خبر: 75829239 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

سردار شیرازی: ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی نماد کار جهادی در فراجا ... -

اقتصاد ایران: رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا ساخت ۱۵۰۰ واحد سازمانی فراجا را نمونه‌ای از پیشرفت مبتنی بر توان جوانان ایرانی و کار جهادی دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد شیرازی، رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا، در مراسم افتتاح ۱۵۰۰ واحد مسکونی سازمانی اعلام کرد: تحقق این طرح نمونه‌ای از پیشرفتی است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار داشته است. او با اشاره به تکیه بر ظرفیت و توان جوانان ایرانی، این رویکرد را پشتوانه اصلی اجرای چنین پروژه‌هایی دانست.

شیرازی ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را نمادی از کار جهادی عنوان کرد و گفت: هدف از این اقدامات، ایجاد آرامش و رفع دغدغه نیروهای فراجا برای تمرکز بهتر بر مأموریت‌ها است. او همچنین تأکید کرد که بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در ساخت مسکن از اولویت‌های نیروهای مسلح است و فراجا در این حوزه پیشتاز بوده است.

وی در ادامه اظهار کرد: به‌منظور حمایت از نیروهای فعلی و جوانانی که به مجموعه نیروهای مسلح می‌پیوندند، همکاری با دولت برای تسریع روند ساخت منازل سازمانی ادامه خواهد یافت تا پاسخگوی نیازهای روزافزون کارکنان باشد.

برچسب‌ها: