غلامحسین مظفری امروز در ستاد مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه کشور به شکل معمول با بحرانهای طبیعی مواجه است و این استان نیز به دلیل شرایط اقلیمی با ابرچالش خشکسالی مواجه است، اظهار کرد: موضوع کم آبی و استفاده از همه ظرفیتها برای عبور از این مساله باید در حوزه مدیریت بحران مدنظر قرار گیرد هرچند این موضوع نیاز به کار درازمدت دارد.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: خراسان رضوی سالانه میزبان میلیونها زائر است و باید در طرحهای اضطراری و پیشبینیهای بحران به جمیت انبوه زائران توجه شود.
وی افزود: با توجه به توانمندی ستاد مدیریت بحران استان باید در این حوزه در کشور الگو باشیم.
مظفری با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمانها ادامه داد: آموزشهای مدیریت بحران بهویژه برای مدیران جدید یک ضرورت است، از طرفی باید زنجیره تجهیزات امدادی در مناطق مختلف استان تامین شود.
استاندار خراسان رضوی به هماهنگی میان دستگاه ها در لحظه بحران اشاره کرد و گفت: تدارک مقدمات و جلسات مدیریت بحران و مانورها مهم است اما توجه شود این اقدامات نمایشی و از روی رفع تکلیف نباشد و واقعا بهعنوان یک مانور واقعی به آن نگریسته شود.
فرماندار مشهد نیز در این نشست گفت: هم اکنون مدیریت تامین آب شرب در مشهد با سختی در حال انجام است و امیدواریم برای رفع این بحران شاهد نزولات آسمانی باشیم.
سیدحسن حسینی با اشاره به ورود منطقه به خشکسالی ۲۰ ساله، افزود: برای اجرای طرحهای مقابله با کم آبی در مشهد باید منابع مورد نیاز تخصیص یابد تا اجرای طرحهای میان مدت آب در این کلانشهر با چالش مواجه نشود.