شناسهٔ خبر: 73907322 - سرویس ورزشی
منبع: طرفداری | لینک خبر

مالک سابق باشگاه ملوان: آقای فغانی! چطور به خودت اجازه دادی به مردم ایران پشت کنی و با ترامپ دست بدهی؟

مالک پیشین باشگاه ملوان نسبت به رفتار علیرضا فغانی در مراسم اهدای مدال دیدار فینال جام جهانی باشگاه‌ها انتقاد کرد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها قضاوت خوب و بدون مشکلی داشت اما اتفاقات مراسم اهدای مدال این فینال با حضور دونالد ترامپ برای وی خبرساز شد.

سیروس محجوب، مالک پیشین باشگاه ملوان که در زمان حضور اکبر غمخوار مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس، معاون این باشگاه بود در گفت‌وگویی با تسنیم درباره قضاوت علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها و مراسم اهدای مدال این فینال گفت:

در زمینه‌های اقتصادی، ورزشی و ... در سال‌های گذشته فعالیت کرده و تجربه همکاری با افراد زیادی دارم. بزرگترین افتخار من این بوده که از 12 سالگی در دفاع مقدس شرکت کردم و از 13 سالگی در جبهه‌ها حضور داشتم. از آن سال‌ها در کنار شهید حسن طهرانی‌مقدم حضور داشتم و همکاری من با او حتی در سال‌های بعد از دفاع مقدس هم ادامه پیدا کرد.

وی ادامه داد:

سال‌ها در خارج از کشور (روسیه) در کنار همرزمان خود از جمله شهید طهرانی مقدم و سایر مهندسان و همرزمان خود در زمینه پیشبرد اهداف خود در زمینه موشکی فعالیت می‌کردیم. 

محجوب گفت:

آقای فغانی! واقعا جای تاسف دارد که به مردم کشورت پشت کردی و با شنیع‌ترین فرد روی زمین و دشمن اصلی کشورمان روبه‌رو شدی، دست دادی و هم‌صحبت شدی. چطور به خودت اجازه دادی چشمانت را ببندی و بابت تمام ظلم و جنایتی که در این سال‌ها نسبت به مظلوم‌ترین، عزیز‌ترین و وفادارترین آدم‌های این خاک و بوم صورت گرفت، ساکت بمانی؟ مگر نمی‌دانستی که مسئولیت همین جنگ تحمیلی 12 روزه علیه خاک کشورمان با رئیس‌جمهور آمریکا بود؟

بیشتر ببینید:

وی خاطرنشان کرد:

اصلا بحث ایران و استرالیا نیست و این موضوع هیچ ربطی به کشور ندارد. آیا غیر از این است جان انسان‌های شریف و زحمتکش، فرماندهان و دانشمندان عزیز ما به ناحق گرفته شده است؟ در جنگ 12 روزه همه دیدیم که چه انسان‌های بی‌گناهی به شهادت رسیدند. آقای فغانی! انسانیت حکم می‌کرد که با جنایتکار بزرگ و کسی که مسبب همه این اتفاقات بود چشم در چشم نمی‌شدی و در کنارش قرار نمی‌گرفتی. در این روزها خیلی شنیدیم و دیدیم چه خیانت‌هایی در کشورمان صورت گرفت، باید بگویم که همراهی فغانی با دشمن خیلی خیلی بدتر از کاری بود که افراد خائن کردند.

محجوب عنوان کرد:

سال‌ها افتخار همکاری با شهید طهرانی‌مقدم را داشتم و بعد از شهادت او هم خیلی خوشحالم که در جهت دفاع از آب و خاک کشورم و در راستای منویات مقام معظم رهبری تلاش می‌کنم و هیچ ابایی هم از هیچ حرف و کاری ندارم.