شناسهٔ خبر: 70376143 - سرویس سیاسی
منبع: ایلنا | لینک خبر

وزیر ارتباطات در گفت‌گو با ایلنا:

آموزش هوش مصنوعی باید از مقاطع تحصیلی پایین شروع شود/ توسعه زیرساخت در لحظه اتفاق نمی‌افتد

وزیر ارتباطات در گفت‌گو با ایلنا: وزیر ارتباطات گفت: نگاهی که ما داریم این است که آموزش هوش مصنوعی را به مقاطع تحصیلی پایین بیاوریم و در مدارس این کار را انجام دهیم، بچه‌های ما که بخش عمده‌ای از زمان خودشان را در بخش بازی و سرگرمی سپری می‌کنند، می‌توانند عملاً بیایند ما به ازاء این زمان تولید محتوا انجام دهند و این دور از دسترس نیست.

صاحب‌خبر -

ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره آموزش هوش مصنوعی در مقاطع تحصیلی گفت: هوش مصنوعی یکی از کارکردهای خیلی ویژه‌اش تولید محتوا است؛ جالب است بدانید متناسب با محتوایی که تا امروز تولید کرده‌اید هوش مصنوعی می‌تواند محتواهایی با نوع و ذائقه شما تولید کند و این محتوا آنقدر با نوع نگاه و طرز تفکر شما نزدیک است که تفکیک این که واقعا خودتان این محتوا را تولید کرده‌اید یا نه به شدت کار دشواری است.

وی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی الان در فضای مجازی می‌تواند به شدت راهگشا باشد و کمک کند به این که عملاً ما آن ظرفیت‌هایی که در کشور داریم را به دنیا بشناسانیم. من فکر می‌کنم این سابقه تاریخی و تمدن دیرینه‌ای که ما داریم کمتر معرفی‌اش کرده‌ایم و بحث‌های مرتبط با هوش مصنوعی کمک می‌کند  افرادی که حتی خیلی بستر یا زمینه فنی هم نداشته باشند بتوانند عملاً از ظرفیت آن استفاده کنند تا چیزی که در ذهن‌شان می‌گذرد، آن چیزی که در  اعصار کهن و قدیمی به عنوان تاریخ ماست را مصورش کنیم و در اختیار نه مردم کشور بلکه در اختیار مردم دنیا به زبان‌های مختلف قرار دهیم و این‌ها همه کارکردهایی است که هوش مصنوعی دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که نگاهی که ما داریم این است که آموزش هوش مصنوعی را به مقاطع تحصیلی پایین بیاوریم و در مدارس این کار را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: بچه‌های ما که بخش عمده‌ای از زمان خودشان را در بخش بازی و سرگرمی سپری می‌کنند، می‌توانند عملاً بیایند ما به ازاء این زمان تولید محتوا انجام دهند و این دور از دسترس نیست حتی این را کنار بگذاریم ما داریم دنبال می‌کنم که تولید محتوا را اقتصادی کنیم، البته افرادی که متخصص محتوا هستند باید پای کار بیایند که ان‌شاالله خواهند آمد تا ما این را اقتصادی کنیم ابزارش را در اختیار مردم قرار دهیم و  فکر کنم اتفاقات خوبی بیفتد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش پنهای باند خواهیم داشت؟ گفت: بله افزایش پنهای باند خواهیم داشت و طبیعتا متناسب با نیازهایی که وجود دارد، باید تامین شود.

هاشمی درباره این‌که آیا بستر لازم برای این کار فراهم است، بیان کرد: یک نکته‌ای که باید تاکید کنیم این است که خیلی از اوقات تصور بر این است که بحث توسعه زیرساخت در لحظه و دفعتاً اتفاق می‌افتد، این درحالی است که مثل خیلی از کارهای دیگر نیاز به یکسری از تجهیرات فعال دارد، نیاز به توسعه فیبر دارد؛ البته زمانش کمتر است اما به هر حال مانند کارهای توسعه‌ای و زیرساختی هم یک مقداری زمان می‌طلبد.

وی تاکید کرد: تامین تجهیزاتش باید انجام شود و بخشی از این باید خارج از کشور تامین شود و نهایتاً در مسیر سرویس‌دهی و خدمت‌دهی به مردم قرار گیرد. اما اگر از نگاه راهبردی به موضوع نگاه کنیم ما نگاه‌مان این است که این را تامین کنیم و ان‌شاالله بتوانیم کیفیت را ارتقاء دهیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره این که امکان واردات تجهیزات مدرن وجود دارد، یا خیر بیان کرد: بالاخره پیچدگی خاص خودش را دارد. فیبر نوری و بحث تولید آن  را خودمان داریم 

وی درباره اینکه زمانی گفته شد تجهیزات مدرن شبکه اینترنت قرار است وارد شود، عنوان کرد: من می‌گویم برخی تجهیزات را در داخل کشور نداریم، بحث تامین پیچیدگی دارد اما نشدنی نیست.

انتهای پیام/